Mostanra nagyfaszú pasi aki mer is eljönni,kamusok nem érdekelnek.msn: ebony-13@hotmail.com
Sziasztok Bp-en keresek hölgyet vagy párt.Szívesen nézném őket,ha ahoz van kedvűk, vagy esetleg be is szálnék.Valós személy vagyok.
Sziasztok!
Albertirsa, Cegléd, Nagykőrös környékén keresek tartós, titkos kapcsolatra barátnőt esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. 182/84/35 pasi vagyok, kellemes, borotvált intim szférával.
Elérhetőségem msn/mail: galippo@citromail.hu
Tamás
Albertirsa, Cegléd, Nagykőrös környékén keresek tartós, titkos kapcsolatra barátnőt esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. 182/84/35 pasi vagyok, kellemes, borotvált intim szférával.
Elérhetőségem msn/mail: galippo@citromail.hu
Tamás
fiatal pár keres Debrecen környékéről, biszex hölgyet, inkább a lány részére. Lány csinos vékony 24 éves, Fiú 26 vékony magas.
Szabolcsi érett hölggyel ismerkednék.Én 26 éves nyíregyi srác vagyok.Belső üzenetet várok.további szép napot.
Sziasztok NŐK ASSZONYOK! Hol vagytok?
Szívesen vennéd egy 27 éves srác kényeztetését ne várj egy percet sem. Keresek 35 és 50 közötti nőket akiket vonz ha egy fiatalabb pasival sexelhetnek óriásiakat. Főleg borsod megye.
Email lafiboy@citromail.hu
Szívesen vennéd egy 27 éves srác kényeztetését ne várj egy percet sem. Keresek 35 és 50 közötti nőket akiket vonz ha egy fiatalabb pasival sexelhetnek óriásiakat. Főleg borsod megye.
Email lafiboy@citromail.hu
Sportos testalkatú, ápolt, a szexben odaadó és kitartó férfi, vagyok, az átlagnál nagyobb intim mérettel. Ha érdekellek írj!
msn: kenyeztetes@hotmail.com
msn: kenyeztetes@hotmail.com
Sziasztok!
Debreceni hölgyekhez vagy párokhoz csatlakoznék csak a hölgy örömére hely szükséges.
lori86@freemail.hu
Debreceni hölgyekhez vagy párokhoz csatlakoznék csak a hölgy örömére hely szükséges.
lori86@freemail.hu
Megismerkednék tartós alkalmi kapcsolat céljából Debrecenből kortól függetlenül...
Írjatok bátran, fényképet ha kapok, küldök én is. Nem vagyok kamus.
lori86@freemail.hu
Írjatok bátran, fényképet ha kapok, küldök én is. Nem vagyok kamus.
lori86@freemail.hu
Sziasztok!! Somogy megyében kényesztetnék éret hölgyet!!! roy1991@citromail.hu
Sziasztok!
28 éves pasi vagyok. Keresem érett, Pest megyei hölgyek társaságát.
28 éves pasi vagyok. Keresem érett, Pest megyei hölgyek társaságát.
hallóka én egy 20-30 év körüli csajt vagy nőt keresek Budapesten! aki megmutatná milyen az igazi szex! cserébe teljesitem szextéren kivánságait. email cim.:benelli000@citromail.hu 24 éves vagyok 173cm, 68 kilo, rendes pasi. fizetösök kiméljenek.
Sziasztok érett hölgyel ismerkednénk pestmegye pussz irjatok köszike.

Nyitott páros vagyunk,konkrét ajánlatokra várunk. Ha nem válaszolunk,valószinűleg vagy a levélíró,vagy a levele nem volt elég konkrét!! Csak 20 centi feletti és fotóval rendelkező Budapestiek keressenek!
szia!! én benne lennék!! irj ha hondolod!! roy1991@citromail.hu
(Ez egy válasz loona üzenetére (2011. 03. 19. szombat 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 19. szombat 13:33

Fiút keresek jó mérettel,házi használatú videóra.
Akár ma estére.
Csak komolyak jelentkezzenek.
Zala,Somogy Tolna
loonna@citromail.hu
Akár ma estére.
Zala,Somogy Tolna
loonna@citromail.hu
szia engem érdekelne a dolog!!
irj privátba
(Ez egy válasz loona üzenetére (2011. 03. 19. szombat 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 19. szombat 13:33

Akár ma estére.
Zala,Somogy Tolna
loonna@citromail.hu
Akár ma estére.
Zala,Somogy Tolna
loonna@citromail.hu
186cm 105kg 43 éves férfi és 170cm, 100kg, 40 éves nő pár keres párt, harmadikat Győr környékéről, lehetőleg hellyel rendelkezőket.
Sziasztok! Erotikus bulit szervezünk 50-es korosztály részvételével következő hét szombat estére Budapesten!
Három fiú és két hölgy már lesz, de keresünk még 45-60 közötti vagány, szexrajongó, ápolt,
kulturált hölgyet vagy hölgyeket
Várunk Téged / benneteket itt, vagy az erosyum@gmail.com email címen!
Képeket küldünk és várunk!
Három fiú és két hölgy már lesz, de keresünk még 45-60 közötti vagány, szexrajongó, ápolt,
kulturált hölgyet vagy hölgyeket

Képeket küldünk és várunk!
Akár ma estére.
Zala,Somogy Tolna
loonna@citromail.hu
Akár ma estére.
Zala,Somogy Tolna
loonna@citromail.hu
Fiatal, budapesti 170-cm magas 67 kg-os világosbarna hajú, normál testalkatú teljesen borotvált 16/4-cm farkú srác érett nőt keres. Párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére.
Képeim az amatőr fiúk sorozatban találhatóak.
Képeim az amatőr fiúk sorozatban találhatóak.