Ma estére fiatal,biszex fiút keresünk! Vp megye (40 es pár)
sziasztok... Zala megye.....?? Kezdő bi srác vagyok.....sportos csupasz...180/80 18/5. még nem voltam pasival........de nagyon izgatna ha pl 1 nő tanitana meg a pasija kemény farkán cumizni....... bármit megtennék.. utazni tudok...... (msn takilala@freemail.hu
Fiatal srácként lennék partnere idősebb hölgyeknek vagy csatlakoznék idősebb párokhoz harmadiknak a hölgy örömére! Hraminc6942193! A képeimet itt megtaláljátok!
sziasés környékén mi pár vagyunk,fiu vabn?
Sziasztok hölgyekhez párokhoz csatlakoznék csak a hölgy örömére akár ma is
Ma estére fiatal,biszex fiút keresünk! Vp megye (40 es pár)
Sziasztok!Fiatal karcsú,izgalmas pestmegyei pár keres korrekt(nem levelezgető!)fiatal tapasztalatlan urat,fiút hármashoz.Képet telszámot kérünk ide:monicica2010@citromail.hu
Sziasztok.
Pár vagytok és pasit kerestek? Netán párodat, feleségedet szeretnéd meglepni egy másik farokkal? NE KERESS TOVÁBB!!!
Szimpatikus, intelligens, diplomás fiatal pasi vagyok. Tudom hogyan kell a nökkel bánni, szivesen kényeztetném párodat, feleségedet, akár egész éjjel! Formás, 17/4,5cm-es eres, kalapos farokkal és sok spermával rendelkezem, többlövetü vagyok. Bármilyen kivánságot teljesitek, párod összes lyukacskáját szivesen telespriccelem, közben fotózhatsz, kamerázhatsz, házi videókban is szivesen szerepelek
Ha kedvet kaptatok jelentkezzetek bátran, kor és a külsö nem lényeges, tisztaság viszont igen. Én 100% diszkréciót és egésséget tudok garantálni.
Cim: komarom28@citromail.hu
Pár vagytok és pasit kerestek? Netán párodat, feleségedet szeretnéd meglepni egy másik farokkal? NE KERESS TOVÁBB!!!
Szimpatikus, intelligens, diplomás fiatal pasi vagyok. Tudom hogyan kell a nökkel bánni, szivesen kényeztetném párodat, feleségedet, akár egész éjjel! Formás, 17/4,5cm-es eres, kalapos farokkal és sok spermával rendelkezem, többlövetü vagyok. Bármilyen kivánságot teljesitek, párod összes lyukacskáját szivesen telespriccelem, közben fotózhatsz, kamerázhatsz, házi videókban is szivesen szerepelek

Ha kedvet kaptatok jelentkezzetek bátran, kor és a külsö nem lényeges, tisztaság viszont igen. Én 100% diszkréciót és egésséget tudok garantálni.
Cim: komarom28@citromail.hu
25 éves srác vagyok és egy szex partnert keresek, 25-45 éves korú hölgyeket bevállalom.
Budapesten lakom, házhoz megyek.
Dobj egy privát üzenetet a részletekért
Budapesten lakom, házhoz megyek.
Dobj egy privát üzenetet a részletekért

Fiatal srácként szívesen lennék idősebb hölgyek partnere akár hosszabb távon is vagy csatlakoznék párokhoz harmadiknak a hölgy örömére! Az utazás nem gond ! Nagyon kedvelem az érett tapasztalt hölgyeket a kor ,és alkat nem számít!
Veszprémben idősebb hölgyet kényeztetnék
23 éves férfi szivesen lenne együtt 35-45 közötti hölggyel, kiváncsiság, tapasztalat gyűjtés és a szórakozás miatt.
transporter76@indamail.hu
transporter76@indamail.hu
ÉRZÉKI SRÁC! Magányos elhanyagolt vonzó jóalakú lány/hölgy rendszeres diszkrét partnere lenne napközben, egy intelligens magas sportos jóképű fiatalember a II. kerületből. Fénykép szükséges...
csakerotika@freemail.hu

Sziasztok!30as pasi keres MA ESTÉRE partnert,elsösorban Nök-párok személyében.Bp-iek jelentkezését várom(nemtudok utazni)--lastdelusion@gmail.com
sziasztok hölgyet keresek aki bevezetne a szexbe mert még szűz vagyok de nyitott vagyok mindenre kor nem számít és semmi más sem fejér megyei vagyok de szivesen utaznék is.
Ma estére,20/5-től felefele,urat keresünk,aki el is jön hozzánk.Tőbben is lehettek,korhatár nincs,csak mérethatár!!!.MSN: ebony-13@hotmail.com Csak Budapestiek keressenek!!
27 éves srác szívesen lenne idősebb hölgyek partnere akár hosszabb távon is! A szex terén minden dologban benne vagyok! Az utazás nem jelent gondot! Harminc6942193! A kpeimet itt megtaláljátok!
Lízingelhető pasi !!!!
Figyelem amíg a készlet tart!!!!!
Hölgyeknek és pároknak
lízingelhető kedves pasi vagyok sok rétű vágyakkal ha látsz bennem fantáziát hogy a vágyainkat közösen megélhetjük mert nekem is vannak és a támogatásnak nagyon örülnék akkor kérlek szépen nézd meg a társkereső adatlapom négyesélvezetek név alatt és jelezd fellém puszi lala

Figyelem amíg a készlet tart!!!!!

Hölgyeknek és pároknak

lízingelhető kedves pasi vagyok sok rétű vágyakkal ha látsz bennem fantáziát hogy a vágyainkat közösen megélhetjük mert nekem is vannak és a támogatásnak nagyon örülnék akkor kérlek szépen nézd meg a társkereső adatlapom négyesélvezetek név alatt és jelezd fellém puszi lala

Sziasztok, 20 éves fiú vagyok, szívesen ki próbálnék 30-40 év közötti nőt, akár nőket
ha esetleg érdekel írj. Bp

50 feletti hölgyet nyalnék, ma este.
Bp.
Bp.