én pécsi vagyok...
(Ez egy válasz Free Love üzenetére (2017. 12. 03. vasárnap 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello. 22 éves,debreceni,sportos,diszkrét,ápolt meleg srác vagyok. Pasit keresek titkos kalandra. Írj
Érett magányos hölgyet(60-80) keresek Zalában,akit a két ünnep között látogatnék.
Balatonboglár kornyeken ismerkednek, delelott barmikor raerek!!
Szexet, szopást néznék, akár támogatásért is. Esetleg több. Ma! mavagysoha@gmail.com
Fiúkat keresünk, kizárólag dél-dunántúlról.
én itt vagyok !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 03. vasárnap 05:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 03. vasárnap 05:12
Törölt felhasználó (1500742)

Fiúk? 20+
Hello hölgyeim!
Idős hölgyet/asszonyt keresek hosszútávú szexkapcsolatra vagy olyan párt akiknek lehetnék a házibarátjuk hosszútávon.
Idős hölgyet/asszonyt keresek hosszútávú szexkapcsolatra vagy olyan párt akiknek lehetnék a házibarátjuk hosszútávon.
Fiúk? 20+
Balatonboglár kornyeken ismerkednek, delelott barmikor raerek!! 26/f
Kecskemét és környékén partnereket keresek. Bizonyos határokon belül utazni is tudok. Kor alkat mellékes.
Kézimunkát vállalok ma éjjel.
Csak ma estére keresek lányt vagy párt, akár támogatásért cserébe.
Minden lehetőség érdekel. mavagysoha@gmail.com
Írj, ha érdekellek
Minden lehetőség érdekel. mavagysoha@gmail.com
Írj, ha érdekellek
Sziasztok miskolcon keresek part vsgx holgyet. 23 eves utazni tudo srac vagyok.
Kecskemét és környékén partnereket keresek. Bizonyos hatarokon belül utazni is tudok. Kor alkat mellékes.
Sziasztok fiatal fiuk/nok/eret nok,valaki Érden,vagy a közelbe?
Balatonboglár kornyeken ismerkednek. 26/f
46/187/97 átlagos, normális Budapesti férfias férfi... átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspár is jöhet.
Házaspár is jöhet.

Írtam privátba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 29. szerda 01:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 29. szerda 01:28

Törölt felhasználó (874617)

Csinos szexi izgalmas nő ismerkedne fiatal kedves esti szabad idővel rendelkező fiúval.Lehetsz tapasztalatlan is vagy szűz.Pestmegye!
Csinos szexi izgalmas nő ismerkedne fiatal kedves esti szabad idővel rendelkező fiúval.Lehetsz tapasztalatlan is vagy szűz.Pestmegye!