Sziasztok! Keszhely és környékén keresnék hölgyet vagy párt hetero alapon... én 35 éves önmagára igényes és diszkrét pasi vagyok... szívesen ismerkednék idősebb korosztállyal is, amihez kellő tapasztalattal, az átlagnál nagyobb intim mérettel rendelkezem... esetleges megkereséseket itt privát üzenet formájában vagy a pocakos1983@gmail.com e-mail címen várnék...
30 éves nyíregyházi férfi vagyok, nálam idősebb nőkkel ismerkednék.
Hali! Szerda estére szállodai kalandhoz keresünk fiatal Fiút harmadiknak, a Hölgy örömére Pest megyében! Privátban üzenjetek! Köszi

Sziasztok! Szívesen ismerkednék hölgyekkel-párokkal, hetero alapon, nagyon izgatnak a szerepjátékok, és a kukkolás is! Hosszabb távú kapcsolat érdekel igazán! Utazni tudok, helyem nincsen! Diszkréció higénia Adott és Elvárt!! Leveleket privátban várom!
Sziasztok.41 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék idősebb,érettebb hőlgyekel,párokkal.Kukkolás,élő tali,Skype,ami alakul.Irjatok.Köszi
Péntek estére partnet partnereket keresek Kecskemét és környékén. Kor alkat mellékes diszkréció adott és elvárt. Bi és hetero partnerek jelentkezését várom 100 km-s távon belül tudok utazni is.
Olyan nyitott viszonyra keresnék egy lehetőleg budapesti hölgyet, ahol csakis a kölcsönös orális kényeztetésnek szentelnénk az együtt töltött időt. Hosszasan, gyengéden elmerülni egymásban, tényleges szex nélkül.
Ha te is ilyen együttlétekre vágysz, mindenképp írj.
Ha te is ilyen együttlétekre vágysz, mindenképp írj.

Sziasztok. Holnap délelőtt puncit kényeztetnék akár viszonzás nélkül is. Kor, alkat mellékes, ápolt legyél. Pécs és környéke!!
Péntek estére partnereket keresek minden jóra. Utazni tudok 100 km-s körzeten belül. Bi és hetero partnek jelenkezését várom.
Sziasztok!Hölggyel,párral ismerkednék Bp.ti átlagos srác
Sziasztok! 26 éves, vékony alkatú, de nagy étvágyú srác (18/6) keresi nála érettebb játszótársát, napközben hellyel a Belvárosban.

pécsi crossdress partnert keres. Ìrj bátran
sziasztok 28é srác vagyok hölgyet keresek helyem van 14. kerületbe privit irj

Sziasztok utazni tudo pasit keresünk a hétvégére gyula környékéröl. arc és intimképet kérünk. parcsere32@gmail.com
Sziasztok!35éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
Sziasztok!
Hölgyet keresek akit kényeztethetnék masszírozhatnék.
Hölgyet keresek akit kényeztethetnék masszírozhatnék.

Törölt felhasználó (1129562)

Sziasztok, nálam idősebb nővel szeretkeznék, akár támogatnám is megfelelő módon. Pest vagy Fejér megye, akár úgy is hogy a párja végignézi.
Sziasztok, nálam idősebb nővel szeretkeznék, akár támogatnám is megfelelő módon. Pest vagy Fejér megye, akár úgy is hogy a párja végignézi.
ma estére keresem Nő-Hölgy játszó társam autós kalandra, vagy csupán 1 érzéki kölcsönös masszázsra nálad vagy szex/szeretkezés.
Tata-Székesfehérvár-Budapest háromszögben 20:00tól érek rá kb
Tata-Székesfehérvár-Budapest háromszögben 20:00tól érek rá kb
hello hölgyet keresek ma estére helyem van 14. kerületben sportos 28é srác vagyok