Olyan párt keresnék, akik kifejezetten csak olyan férfi beszállót keresnek, aki csak az orális szex szintjén szállna be. Akár csak adni, akár kapni, akár kölcsönösen. 28 éves vagyok, budapesti.
Sziasztok utazni tudo pasit keresünk gyula környékéröl. arc és intimképet kérünk. parcsere32@gmail.com
Sziasztok!
Diplomás, igényes, jóképűnek tartott budapesti pasiként keresek szexpartnert! Első körben mára, 4-7 között ráérek biztosan, de ha kellemesen érezzük magunkat, akkor hosszabb távú szexkapcsolat is nagyon érdekel! Fontos, mert nem akarok zsákbamacskát árulni: nem vagyok független, így hely kell, nekem nagyon ritkán van a 14. kerületben Örs közelében! Egyéb megoldásokra is nyitott vagyok!
Képeim vannak itt is, a kapcsolataimnak, láthatóságuk feltétele, hogy 1. jelentkezz, 2. Én is láthassak Rólad/Rólatok!
Alapvetően lányt/hölgyet, vagy egy bevállalós párt keresek.
Írjatok!
Diplomás, igényes, jóképűnek tartott budapesti pasiként keresek szexpartnert! Első körben mára, 4-7 között ráérek biztosan, de ha kellemesen érezzük magunkat, akkor hosszabb távú szexkapcsolat is nagyon érdekel! Fontos, mert nem akarok zsákbamacskát árulni: nem vagyok független, így hely kell, nekem nagyon ritkán van a 14. kerületben Örs közelében! Egyéb megoldásokra is nyitott vagyok!
Képeim vannak itt is, a kapcsolataimnak, láthatóságuk feltétele, hogy 1. jelentkezz, 2. Én is láthassak Rólad/Rólatok!
Alapvetően lányt/hölgyet, vagy egy bevállalós párt keresek.
Írjatok!
Sziasztok!
Március 23-ai hétvégét Demjénben töltjuk. Kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkednénk.
Válaszokat privátban légy szíves.
L&M
Március 23-ai hétvégét Demjénben töltjuk. Kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkednénk.
Válaszokat privátban légy szíves.
L&M
Érett hölgyel ismerkednék Monor és környékén!!
Vas Megyében vagy a környékről,hellyel rendelkezőt kényeztetnék!!! Utazni tudok!
cheetosgyerek@gmail.com
cheetosgyerek@gmail.com
Sziasztok
lányokkal, nőkkel illetve párokkal ismerkednék. Akár állandó akár alkalmi kapcsolatra, utazni bárhova elutazok ésszerű kereteken belül, véleményem szerint távolság nem állhat a közös örömszerzés útjába.
én egy ápolt, diszkrét igényes átlagos testalkatú pasi vagyok minden jóban és megoldásban benne vagyok
ma különösen de más időpontokban is megtudom oldani
várom az üzeneteiteket, válaszaitokat..
lányokkal, nőkkel illetve párokkal ismerkednék. Akár állandó akár alkalmi kapcsolatra, utazni bárhova elutazok ésszerű kereteken belül, véleményem szerint távolság nem állhat a közös örömszerzés útjába.

monor-budapest vonalon keresgélek. kép és info társkereső profilomon
Sziasztok
lányokkal, nőkkel illetve párokkal ismerkednék. Akár állandò akár alkalmi kapcsolatra, utazni bárhova elutazok ésszerű kereteken belül, véleményem szerint távolság nem állhat a közös örömszerzés útjába.
én egy ápolt, disszkrét igényes átlagos testalkatú pasi vagyok minden jòban és megoldásban benne vagyok
ma illetve hnap késő délutántòl különossen de más időpontokban is megtudom oldani
várom az üzeneteiteket, válaszaitokat..
lányokkal, nőkkel illetve párokkal ismerkednék. Akár állandò akár alkalmi kapcsolatra, utazni bárhova elutazok ésszerű kereteken belül, véleményem szerint távolság nem állhat a közös örömszerzés útjába.

Ma délután Bp belvárosában lány, hölgy, pár? 18/4 farkú, igényes, harmincas pasi vagyok! Kép van, remélem partner is lesz!
Sziasztok utazni tudo pasit keresünk a hétvégére gyula környékéröl. arc és intimképet kérünk. parcsere32@gmail.com
Szeretnék érett nővel szexelni. Kor, alkat nem számít. Írjatok!
Miskolcon idősebb hölgy nem szeretne játszadozni? Helyem lenne
Sziasztok! Most 4-től Budapesten pár vagy lány, nő? 18/4 farkamnak keresek játszótársa(ka)t!
monor, budapest
Olyan párt keresnék, akik kifejezetten csak olyan férfi beszállót keresnek, aki csak az orális szex szintjén szállna be. Akár csak adni, akár kapni, akár kölcsönösen. 28 éves vagyok, budapesti.
Sziasztok!
Idős hölgyet keresek hosszú távra
Idős hölgyet keresek hosszú távra

Sziasztok! Irjatok mail beszéljünk!
cheetosgyerek@gmail.com (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 07. szerda 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 07. szerda 06:57
cheetosgyerek@gmail.com (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 07. szerda 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1412302)

25-45 között keresünk jó méretű pasit, hármas gabajodáshoz arcképes fotót és tell számot fogunk kérni, csak olyanok jelentkezzenek akiknek nem okoz problémát olyanok irjanak akik akarnak is valamit, nem csak unalom űzésből vannak az oldalon
Baba011 kamu és ráadásul romákat szidják, sőt a magyarokat is cigányozzák.
Sziasztok!
34 éves 2m-es sportos pasi vagyok.
Péntekre keresek magam mellé egy formás hölgyet bp.-i swinger klubba (Tik-Tak).
Autóm van.
Mailen keress meg!
cím: lacsab2111@gmail.com
Köszönöm.
Sziasztok
34 éves 2m-es sportos pasi vagyok.
Péntekre keresek magam mellé egy formás hölgyet bp.-i swinger klubba (Tik-Tak).
Autóm van.
Mailen keress meg!
cím: lacsab2111@gmail.com
Köszönöm.
Sziasztok