Fiatalok - érettek partnerkeresője
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Saját korosztályodban nincs komolyság? Saját korosztályod befásult? Itt a helyed!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 555 556 557 558 559 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7024   2018. 03. 20. kedd 08:56
sracgyori sracgyori
Sziasztok!
Hölgyet keresek akit kényeztethetnék masszírozhatnék smile
#7023   2018. 03. 19. hétfő 21:08
ferfi.nyh ferfi.nyh
Nyíregyháza környékéről keresek 30-on túli nőket, teltebbek előnyben. smile
#7022   2018. 03. 19. hétfő 20:54
Stelczii31 Stelczii31
Sziasztok erett holggyel talalkoznek budapestrol lehetoleg nala
23eves budapesti sportos srac vagyok wink
#7021   2018. 03. 19. hétfő 20:33
Fece22 Fece22
Nagykanizsán!Diszkrét alaklmankénti kapcsolatot tartanék fenn,helyben élő hölgyel,aki a látványért fogadna.Csendben,diszkréten,kellemes zene,jó rezgések, egy kis jóga,harmónia,sólámpa fénye,erotikus hangulat,jó beszélgetés.Írj privátban,keresni foglak.
#7020   2018. 03. 19. hétfő 19:12
szuzfiukeres szuzfiukeres
Szerda délutánra/estére partnert keresnék Budapesten, hely hotelban megoldott lenne. Csak nők vagy párok!
#7019   2018. 03. 19. hétfő 19:12
X Törölt felhasználó (1243652)
Sziasztok! Budapesti , magara igenyes, sportos fiatal srac vagyok (23). Parok , nok , lanyok , holgyek tarsasagat keresem. A hasonlo nemu vonzodast nem preferalom annyira smile Ha felkeltettem erdeklodesed/erdeklodeseteket, irjatok.
#7018   2018. 03. 19. hétfő 18:13
X Törölt felhasználó (1766452)
sziasztok

Én egy budapesten élő , inteligens (mérnök) , és színes szexuális kultúrával rendelkező 25 éves pasi vagyok saját lakással (így fogadni is tudok).
Szívesen ismerkednék hülgyekkel és párhoz is szívesen csatlakoznék. Volt már részem hármasban és a hosszú szexet preferálom.
A diszkréció és az ápoltság nálam alap ahogy a kölcsönös kényeztetés is.
Adataim : 175/75/20
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed / érdeklődéseteket várom a leveleteket smile
Szívesen küldök még képet ( arcosat is) de van itt fent is pár.

#7017   2018. 03. 19. hétfő 13:52
X Törölt felhasználó (874232)
Hali!Nőt/csajt keresek autós fotózásra/videózásra!a készült képek/videók saját felhasználásra kerülnek esetleg ide gg-re megbeszélés alapján!részletekért keres bátran privát üzenetben! wave
#7016   2018. 03. 19. hétfő 10:53
X Törölt felhasználó (997942)
Sziasztok!

Első körben április 4-5-ére keresek egy vagány, igényes csajszit, hölgyet, akivel iszogathatnánk kicsit zuglói lakásomon, és ha van kémia, akkor a szexet sem veti meg. Én diplomás, jóképűnek tartott, sportos (edzőterem, nem sportszelet miatt!) harmincas középvezető pasi vagyok. Nem vagyok független, de elhanyagolt igen, ezért szeretnék kellemes társaságot, akivel ezen a két estén/éjjelen jól érezhetjük magunkat, egymást. Borozgatás, kellemes zene, jakuzzi, masszázs, erotika, így képzelném el ezt a 2 estét/éjjelt. Képem lesz, ha lesz jelentkező, aki nem hökken meg attól, hogy én is szeretném látni őt! Ha jól érezzük egymást, akkor hosszú távú, diszkrét, kötetlen kapcsolatra is nyitott vagyok! Nem sietek sehova, a következő 2 hétben dumcsizhatunk, hogy kiderüljön, van-e kölcsönös szimpátia.

Írjatok!
#7015   2018. 03. 18. vasárnap 11:10
X Törölt felhasználó (1619322)
Ma estére keresek srácot közös hokira vagy olyat aki kiverné a farkam. Párokat is kukkolnék szex közben vagy csatlakoznék hozzájuk. Ma este. Gyöngyösön vagy környékén. Kor, testalkat nem számít. Írjatok levelet.
#7014   2018. 03. 18. vasárnap 02:11
ferfi.nyh ferfi.nyh
30 éves férfiként keresek 40 körüli nőt szexen alapuló baráti kapcsolatra, Nyíregyháza környékén.
#7013   2018. 03. 15. csütörtök 23:02
tnfrboy19 tnfrboy19
Sziasztok! 20 éves fiatal sportos fiúként keresek női párt,akár camra. wink Írj,ha érdekel
#7012   2018. 03. 15. csütörtök 12:40
szörnyecske szörnyecske
Sziasztok!35éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
#7011   2018. 03. 14. szerda 17:55
X Törölt felhasználó (1619322)
Szeretnék szexelni érettebb hölgyekkel, párokkal. Írjatok levelet. Heves megye, Budapest előny.
#7010   2018. 03. 14. szerda 17:06
X Törölt felhasználó (1566832) VIP
Sziasztok! Szívesen ismerkednék hölgyekkel-párokkal, hetero alapon, nagyon izgatnak a szerepjátékok, és a kukkolás is! Hosszabb távú kapcsolat érdekel igazán! Utazni tudok, helyem nincsen! Diszkréció higénia Adott és Elvárt!! Leveleket privátban várom!
#7009   2018. 03. 14. szerda 15:20
X Törölt felhasználó (3075902)
Sziasztok utazni tudo pasit keresünk gyula környékéröl. arc és intimképet kérünk. parcsere32@gmail.com
#7008   2018. 03. 14. szerda 13:38
köpcös köpcös
Házibarát lennék egy kedves idősebb párnál!Komolyan gondolom!wasser9@citromail.hu
#7007   2018. 03. 13. kedd 15:18
oralszeretot oralszeretot
Olyan párt keresnék, akik kifejezetten csak olyan férfi beszállót keresnek, aki csak az orális szex szintjén szállna be. Akár csak adni, akár kapni, akár kölcsönösen. 28 éves vagyok, budapesti.
#7006   2018. 03. 13. kedd 13:45
X Törölt felhasználó (3075902)
Sziasztok utazni tudo pasit keresünk gyula környékéröl. arc és intimképet kérünk. parcsere32@gmail.com
#7005   2018. 03. 13. kedd 09:23
X Törölt felhasználó (997942)
Sziasztok!

Diplomás, igényes, jóképűnek tartott budapesti pasiként keresek szexpartnert! Első körben mára, 4-7 között ráérek biztosan, de ha kellemesen érezzük magunkat, akkor hosszabb távú szexkapcsolat is nagyon érdekel! Fontos, mert nem akarok zsákbamacskát árulni: nem vagyok független, így hely kell, nekem nagyon ritkán van a 14. kerületben Örs közelében! Egyéb megoldásokra is nyitott vagyok!
Képeim vannak itt is, a kapcsolataimnak, láthatóságuk feltétele, hogy 1. jelentkezz, 2. Én is láthassak Rólad/Rólatok!
Alapvetően lányt/hölgyet, vagy egy bevállalós párt keresek.

Írjatok!

... 555 556 557 558 559 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: laci0099 laci0099
Nyitás ideje: 2005. 08. 02. kedd
Üzenetek: 18144db
Utolsó üzenet: ma 10:44

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!