Sziasztok!
Hölgyet keresek akit kényeztethetnék masszírozhatnék
Hölgyet keresek akit kényeztethetnék masszírozhatnék

Nyíregyháza környékéről keresek 30-on túli nőket, teltebbek előnyben.

Sziasztok erett holggyel talalkoznek budapestrol lehetoleg nala
23eves budapesti sportos srac vagyok
23eves budapesti sportos srac vagyok

Nagykanizsán!Diszkrét alaklmankénti kapcsolatot tartanék fenn,helyben élő hölgyel,aki a látványért fogadna.Csendben,diszkréten,kellemes zene,jó rezgések, egy kis jóga,harmónia,sólámpa fénye,erotikus hangulat,jó beszélgetés.Írj privátban,keresni foglak.
Szerda délutánra/estére partnert keresnék Budapesten, hely hotelban megoldott lenne. Csak nők vagy párok!
Sziasztok! Budapesti , magara igenyes, sportos fiatal srac vagyok (23). Parok , nok , lanyok , holgyek tarsasagat keresem. A hasonlo nemu vonzodast nem preferalom annyira
Ha felkeltettem erdeklodesed/erdeklodeseteket, irjatok.

sziasztok
Én egy budapesten élő , inteligens (mérnök) , és színes szexuális kultúrával rendelkező 25 éves pasi vagyok saját lakással (így fogadni is tudok).
Szívesen ismerkednék hülgyekkel és párhoz is szívesen csatlakoznék. Volt már részem hármasban és a hosszú szexet preferálom.
A diszkréció és az ápoltság nálam alap ahogy a kölcsönös kényeztetés is.
Adataim : 175/75/20
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed / érdeklődéseteket várom a leveleteket
Szívesen küldök még képet ( arcosat is) de van itt fent is pár.
Én egy budapesten élő , inteligens (mérnök) , és színes szexuális kultúrával rendelkező 25 éves pasi vagyok saját lakással (így fogadni is tudok).
Szívesen ismerkednék hülgyekkel és párhoz is szívesen csatlakoznék. Volt már részem hármasban és a hosszú szexet preferálom.
A diszkréció és az ápoltság nálam alap ahogy a kölcsönös kényeztetés is.
Adataim : 175/75/20
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed / érdeklődéseteket várom a leveleteket

Szívesen küldök még képet ( arcosat is) de van itt fent is pár.

Hali!Nőt/csajt keresek autós fotózásra/videózásra!a készült képek/videók saját felhasználásra kerülnek esetleg ide gg-re megbeszélés alapján!részletekért keres bátran privát üzenetben!

Sziasztok!
Első körben április 4-5-ére keresek egy vagány, igényes csajszit, hölgyet, akivel iszogathatnánk kicsit zuglói lakásomon, és ha van kémia, akkor a szexet sem veti meg. Én diplomás, jóképűnek tartott, sportos (edzőterem, nem sportszelet miatt!) harmincas középvezető pasi vagyok. Nem vagyok független, de elhanyagolt igen, ezért szeretnék kellemes társaságot, akivel ezen a két estén/éjjelen jól érezhetjük magunkat, egymást. Borozgatás, kellemes zene, jakuzzi, masszázs, erotika, így képzelném el ezt a 2 estét/éjjelt. Képem lesz, ha lesz jelentkező, aki nem hökken meg attól, hogy én is szeretném látni őt! Ha jól érezzük egymást, akkor hosszú távú, diszkrét, kötetlen kapcsolatra is nyitott vagyok! Nem sietek sehova, a következő 2 hétben dumcsizhatunk, hogy kiderüljön, van-e kölcsönös szimpátia.
Írjatok!
Első körben április 4-5-ére keresek egy vagány, igényes csajszit, hölgyet, akivel iszogathatnánk kicsit zuglói lakásomon, és ha van kémia, akkor a szexet sem veti meg. Én diplomás, jóképűnek tartott, sportos (edzőterem, nem sportszelet miatt!) harmincas középvezető pasi vagyok. Nem vagyok független, de elhanyagolt igen, ezért szeretnék kellemes társaságot, akivel ezen a két estén/éjjelen jól érezhetjük magunkat, egymást. Borozgatás, kellemes zene, jakuzzi, masszázs, erotika, így képzelném el ezt a 2 estét/éjjelt. Képem lesz, ha lesz jelentkező, aki nem hökken meg attól, hogy én is szeretném látni őt! Ha jól érezzük egymást, akkor hosszú távú, diszkrét, kötetlen kapcsolatra is nyitott vagyok! Nem sietek sehova, a következő 2 hétben dumcsizhatunk, hogy kiderüljön, van-e kölcsönös szimpátia.
Írjatok!
Ma estére keresek srácot közös hokira vagy olyat aki kiverné a farkam. Párokat is kukkolnék szex közben vagy csatlakoznék hozzájuk. Ma este. Gyöngyösön vagy környékén. Kor, testalkat nem számít. Írjatok levelet.
30 éves férfiként keresek 40 körüli nőt szexen alapuló baráti kapcsolatra, Nyíregyháza környékén.
Sziasztok! 20 éves fiatal sportos fiúként keresek női párt,akár camra.
Írj,ha érdekel

Sziasztok!35éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
Szeretnék szexelni érettebb hölgyekkel, párokkal. Írjatok levelet. Heves megye, Budapest előny.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék hölgyekkel-párokkal, hetero alapon, nagyon izgatnak a szerepjátékok, és a kukkolás is! Hosszabb távú kapcsolat érdekel igazán! Utazni tudok, helyem nincsen! Diszkréció higénia Adott és Elvárt!! Leveleket privátban várom!
Sziasztok utazni tudo pasit keresünk gyula környékéröl. arc és intimképet kérünk. parcsere32@gmail.com
Házibarát lennék egy kedves idősebb párnál!Komolyan gondolom!wasser9@citromail.hu
Olyan párt keresnék, akik kifejezetten csak olyan férfi beszállót keresnek, aki csak az orális szex szintjén szállna be. Akár csak adni, akár kapni, akár kölcsönösen. 28 éves vagyok, budapesti.
Sziasztok utazni tudo pasit keresünk gyula környékéröl. arc és intimképet kérünk. parcsere32@gmail.com
Sziasztok!
Diplomás, igényes, jóképűnek tartott budapesti pasiként keresek szexpartnert! Első körben mára, 4-7 között ráérek biztosan, de ha kellemesen érezzük magunkat, akkor hosszabb távú szexkapcsolat is nagyon érdekel! Fontos, mert nem akarok zsákbamacskát árulni: nem vagyok független, így hely kell, nekem nagyon ritkán van a 14. kerületben Örs közelében! Egyéb megoldásokra is nyitott vagyok!
Képeim vannak itt is, a kapcsolataimnak, láthatóságuk feltétele, hogy 1. jelentkezz, 2. Én is láthassak Rólad/Rólatok!
Alapvetően lányt/hölgyet, vagy egy bevállalós párt keresek.
Írjatok!
Diplomás, igényes, jóképűnek tartott budapesti pasiként keresek szexpartnert! Első körben mára, 4-7 között ráérek biztosan, de ha kellemesen érezzük magunkat, akkor hosszabb távú szexkapcsolat is nagyon érdekel! Fontos, mert nem akarok zsákbamacskát árulni: nem vagyok független, így hely kell, nekem nagyon ritkán van a 14. kerületben Örs közelében! Egyéb megoldásokra is nyitott vagyok!
Képeim vannak itt is, a kapcsolataimnak, láthatóságuk feltétele, hogy 1. jelentkezz, 2. Én is láthassak Rólad/Rólatok!
Alapvetően lányt/hölgyet, vagy egy bevállalós párt keresek.
Írjatok!