Ma este miskolc valaki?
Szívesen ismerkednék érettebb hölggyel,somogy zala vas,baranya,tolna megyéből,fiatal vékony fiú vagyok,imádok nyalni!
hellyel rendelkezö hölgyeket kersek oralisan kényasztetnem ujjaznék.nyalnek..akar viszonzas nelkul..anyagiaktol mentesen..kötötsegek nélkul...laju85@citromail.hu cimen
Sziasztok!
Hölggyel ismerkednék 30-45 éves korosztály körül
Inteligen fiatal srác vagyok aki hosszútávú szexkapcsolatot keres.
Hölggyel ismerkednék 30-45 éves korosztály körül

Sziasztok! Április 5-8-ig fogadnék zuglói otthonomban egy vagány, igényes csajszit, hölgyet. Iszogatás, beszélgetés, masszázs, jakuzzi, erotika. Csak amit mindenki élvez, természetesen nálam alhatsz! Én diplomás, jóképűnek tartott, ápolt harmincas pasi vagyok 18/4 borotvált intimmel. Képem van, ha érkezik válasz és én is láthatom a jelentkezőt. Írjatok, ha érdekel!
Kecskeméten búvóhellyel rendelkezem, olyan játékokra keresek érdeklődőket amit mindkét fél szívesen kipróbálna, nem feltétlen az első találkánál, hiszen a bizalom soknál alapfeltétel wink
Amit nyújtani tudok az egy lebilencselő élmény amit a vágyaidhoz igazítunk.
A részleteket ketten megbeszéljük.
A többieknek pedig jó keresgélést
Amit nyújtani tudok az egy lebilencselő élmény amit a vágyaidhoz igazítunk.
A részleteket ketten megbeszéljük.
A többieknek pedig jó keresgélést

Veszprém, Zala megyében keresek hölgyet tartós szexkapcsolatra. Magas, sportos alkatu vagyok, kellemes intimmel.
Debrecenben keresek hétköznap elérhető hölgyet akár egyszeri akár hosszabb távú kapcsolatra. Szívesen elmegyek hozzád is ha úgy jobb, képet küldök privátban.
Fiatal ápolt pasiként 20-50 párokkal, hölgyekkel ismerkednék hetero alapon! Utazni tudok, első sorban bács kiskun és csongrád megye! Itt nincsenek fent képek, de írjatok privát üzenetet és e-mailben küldök , aztán ha kölcsönös a szimpátia indulhat a móka!

Sziasztok!35éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
Sziasztok!
Kedves, megbízható, szexre vágyó hölggyet keresek, aki csatlakozna hozzám egy wellness hétvégére.
A hétvége költségeit én állom, de nem prostituáltat keresek, hanem egy kalandra vágyó nőt.
Kedves, megbízható, szexre vágyó hölggyet keresek, aki csatlakozna hozzám egy wellness hétvégére.
A hétvége költségeit én állom, de nem prostituáltat keresek, hanem egy kalandra vágyó nőt.

Masszőrt keresek Gyöngyös és környékén vagy Budapesten! Írjatok levelet!
Sziasztok. Lányt, hölgyet keresek rendszeres szexkapcsolatra. Kor annyira nem számít, inkább az alkat a lényeg. Ne légy duci. Ha kérhetem privát üzenetet írj.
Sziasztok!
21 éves, egyedülálló srácként keresek lányokat/hölgyeket/párokat Szegeden és környékén, akiket diszkrét lakásomon közös maszturbációra, vagy kényeztetésre (párok esetében csakis hetero alapon), akár viszonzatlanul is.
Kérlek, ha érdekel a dolog, privát üzenetben jelentkezz.
21 éves, egyedülálló srácként keresek lányokat/hölgyeket/párokat Szegeden és környékén, akiket diszkrét lakásomon közös maszturbációra, vagy kényeztetésre (párok esetében csakis hetero alapon), akár viszonzatlanul is.
Kérlek, ha érdekel a dolog, privát üzenetben jelentkezz.
Sziasztok! Most valaki Bp-n szex? Hölgyek, párok privijét várom, Zuglóban helyem van! Este 7-ig ráérek!
Érett hölgyet kényeztetnék, akár egyoldalúan is! Bp, 33 éves, 13/4 intim.
Zalaegerszegi 23 éves srác ismerkedne . Benne vagyok minden jóban
33 eves srac keres erett holgyet. Odaadas, diszkrecio alap

40-es heteró pár vagyunk! 18-26 évesig keresűnk iatal fiut hármasozzáshoz! Heteró légy és Fiatal!
Sziasztok! Holnap napközben, Zuglóban tudok fogadni lányt, hölgyet, párt! Van jakuzzo, borozgathatunk, beszélgetés, masszás szex lágyan vagy keményen, ahogy kívánod/kívánjátok! Én diplomás, igényes, ápolt és potens harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. Hozzád/hozzátok is mehetek, ha úgy kényelmesebb! Képeim vannak itt fent, értelmes jelentkezőknek, unom már a sok levelezgető kamu keresőt!
Írjatok, de csak ha HOLNAP tényleg akartok is szexet, egyébként ne raboljuk egymás idejét!
Írjatok, de csak ha HOLNAP tényleg akartok is szexet, egyébként ne raboljuk egymás idejét!