Sziasztok!
Szeretnék érett hölggyel szexelni. Párokhoz is csatlakoznék nézőnek vagy akár be is szállnék hozzájuk és közös hokira keresek fiút. Bármit meghallgatok. Írjatok bátran levelet!
Kor és testalkat nem számít!
Szeretnék érett hölggyel szexelni. Párokhoz is csatlakoznék nézőnek vagy akár be is szállnék hozzájuk és közös hokira keresek fiút. Bármit meghallgatok. Írjatok bátran levelet!
Kor és testalkat nem számít!
Budapesti szopáscentrikus LÁNYT keresek, aki ma átjönne és kezelésbe venne. 27/F, többi üzenetben majd emailben.
Nyíregyházi negyvenes nők ismeretségét keresem.
Én nyíregyházi 30 éves férfi vagyok.

Pasit ma estére!

Sziasztok itt az új verseny tanga mania kedves párom lányok szívesen le totóznám a tangás popsitokat van egy csomó jo ötletem. Irj privátba meg adom a szamom
Sziasztok! Komárom megye es kornyekerol szeretnek parokkal ismerkedni. Jelenleg kulfoldon elek, de gyakran jarok haza. Tobb diplomas, tobb nyelven beszelo magas es sportos uriembernek ismernek, 30 eves vagyok. Irjatok nyugodtan privatban.
Budapesti szopáscentrikus LÁNYT keresek, aki ma átjönne és kezelésbe venne. 27/F, többi üzenetben majd emailben.
Energetikai tanusitvany keszitese ingatlan eladashoz, vagy palyazathoz.
Fizetes megegyezes szerint
Fizetes megegyezes szerint

Érett, 50 feletti kedves Hölgyet keresek hosszútávú kényeztetésre ! Sok simogatás, lábimádás, szex !
Gábor. Bp.

Sziasztok!
Tiszaújvárosban leszek ma este, aki szivesen töltené idejét egy fiatal, potens, tapasztalt férfival, annak jelentkezését várom! 185/85, 18/6
Üdv,
Ádám
Tiszaújvárosban leszek ma este, aki szivesen töltené idejét egy fiatal, potens, tapasztalt férfival, annak jelentkezését várom! 185/85, 18/6
Üdv,
Ádám
sziasztok
Én egy budapesten élő , inteligens (mérnök) , és színes szexuális kultúrával rendelkező 25 éves pasi vagyok saját lakással (így fogadni is tudok).
Szívesen ismerkednék hölgyekkel és párhoz is szívesen csatlakoznék. Volt már részem hármasban és a hosszú szexet preferálom.
A diszkréció és az ápoltság nálam alap ahogy a kölcsönös kényeztetés is.
Adataim : 175/75/20
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed / érdeklődéseteket várom a leveleteket
Szívesen küldök még képet ( arcosat is) de van itt fent is pár.
Én egy budapesten élő , inteligens (mérnök) , és színes szexuális kultúrával rendelkező 25 éves pasi vagyok saját lakással (így fogadni is tudok).
Szívesen ismerkednék hölgyekkel és párhoz is szívesen csatlakoznék. Volt már részem hármasban és a hosszú szexet preferálom.
A diszkréció és az ápoltság nálam alap ahogy a kölcsönös kényeztetés is.
Adataim : 175/75/20
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed / érdeklődéseteket várom a leveleteket

Szívesen küldök még képet ( arcosat is) de van itt fent is pár.

Kecskemét és környékén partnereket keresek mindenki örömére de ha kell utaznibis tudok ha megéri
Párt vagy lányt keresek
Sziasztok!
21 éves, egyedülálló srácként keresek lányokat/hölgyeket/párokat Szegeden és környékén, akiket diszkrét lakásomon közös maszturbációra, vagy kényeztetésre (párok esetében csakis hetero alapon), akár viszonzatlanul is.
Kérlek, ha érdekel a dolog, privát üzenetben jelentkezz.
21 éves, egyedülálló srácként keresek lányokat/hölgyeket/párokat Szegeden és környékén, akiket diszkrét lakásomon közös maszturbációra, vagy kényeztetésre (párok esetében csakis hetero alapon), akár viszonzatlanul is.
Sziasztok! 20 éves sportos fiúként keresek nőt vagy párt camra. Ha érdekel írj.

52 éves, elvált,független nő, ismerkedne 25-50 közötti jó megjelenésű, igényes férfival.
Sziasztok!
Ma este miskolc valaki?
Szívesen ismerkednék érettebb hölggyel,somogy zala vas,baranya,tolna megyéből,fiatal vékony fiú vagyok,imádok nyalni!
hellyel rendelkezö hölgyeket kersek oralisan kényasztetnem ujjaznék.nyalnek..akar viszonzas nelkul..anyagiaktol mentesen..kötötsegek nélkul...laju85@citromail.hu cimen