Tomi olyan poént mondott, amit azok értenek, akik egy bizonyos ideje már olvasgatják a fórumot. Semmi baj se volt veled. Üdv itt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 20:01
Törölt felhasználó (59613)

Kösz a kioktatást. 55 éves vagyok, és tényleg nem vagyok profi a szakmában, tényleg kezdő vagyok, és bocs, hogy idekeveredtem, úgy látszik nem való vagyok közétek. Nem tudtam, hogy ez egy belterjes csoport, akik jól elvagytok egymással és nem szeretitek a betolakodókat. Mégegyszer bocs,hogy előfordultam.
Sziasztok. Csak beköszöntem.
Te hova tartozol az angyalok közé vagy inkább boszorkányok táborát erősíted?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 20:00

Törölt felhasználó (56388)

Látom itt vanank ördögök és mókamesterek is :D
Köszönöm
(Ez egy válasz Best Playa üzenetére (2006. 10. 04. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 20:05

Semmi...Nyugottan meg lehet nyilvánulni hisz ez 1 forum ami pont azért van,hogy irjanak az emberek pl. véleményüket,reakcióikat stb
Semmi...Nyugottan meg lehet nyilvánulni hisz ez 1 forum ami pont azért van,hogy irjanak az emberek pl. véleményüket,reakcióikat stb
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 20:01

Kösz a kioktatást. 55 éves vagyok, és tényleg nem vagyok profi a szakmában, tényleg kezdő vagyok, és bocs, hogy idekeveredtem, úgy látszik nem való vagyok közétek. Nem tudtam, hogy ez egy belterjes csoport, akik jól elvagytok egymással és nem szeretitek a betolakodókat. Mégegyszer bocs,hogy előfordultam.
e-mailben fezsuka@citromail.hu
(Ez egy válasz Barnusod üzenetére (2006. 10. 04. szerda 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt most tényleg nem értem! Mi a baj velem? Mit csinálok rosszul?
Itt vagy privátban, esetleg msn-en?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 18:28

Mit jelent az ismiznék? Nagyon tudatlan vagyok még, bocsi. De tanulékony.
Mit jelent az ismiznék? Nagyon tudatlan vagyok még, bocsi. De tanulékony.
Beszélgethetünk, ha van kedved hozzá.
(Ez egy válasz Barnusod üzenetére (2006. 10. 04. szerda 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Beszélgetünk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 15:35

ÉN 55 ÉVES, DE SOKAK SZERINT 10 ÉVVEL FIATALABBNAK LÁTSZÓ, ENERGIKUS, ÉLETVIDÁM, ÉLETIGENLŐ, SZERETKEZNI SZERETŐ NŐ VAGYOK. SZÍVESEN "BESZÉLGETNÉK" VALAKIVEL, AKINEK VANNAK TAPASZTALATAI AZ ÉRETTEBB NŐKKEL VALÓ SZERETKEZÉSSEL KAPCSOLATBAN. ÉN NEM IGAZÁN TUDNÁM ELKÉPZELNI, HOGY EGY FIAM KORABELI FIÚ JÓL ÉREZNÉ MAGÁT EGY ANYJA KORABELI NŐVEL. NEM VAGYOK GÁTLÁSOS, DE AZÉRT NEHÉZ ELKÉPZELNEM, HOGY EGY FIATAL, SPORTOS FIÚ MEGKÍVÁN EGY "ÉRETT" NŐT. KÍVÁNCSI LENNÉK A VÉLEMÉNYETEKRE, TAPASZTALATAITOKRA, ÉS HA MEGGYŐZTÖK ARRÓL, HOGY LEHETSÉGES, AKKOR ÉN IS SZÍVESEN KIPRÓBÁLNÉK EGY OLYAN FIATALAT, AKI BÍRJA AZ IRAMOT, AKI AKÁR 1-2 ÓRÁT IS KÉPES SZERETKEZNI. TÖBBSZÖR EGYMÁSUTÁN VAGY EGYSZER,DE SOKÁIG.
Nem adtál meg e-mail címet, hogy hova írjak Neked.
Meddig érett és mikortól túlérett?
http://www.goldengate.hu/amator/
Látom itt vanank ördögök és mókamesterek is :D
bocsi
de
feketezoli
Már többször figyelmeztetem de süket
de várunk téged itt, mert nem csak a szex és a szex a lényeg, van itt rengeteg téma
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 30. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 30. szombat 21:04
de
feketezoli
Már többször figyelmeztetem de süket
de várunk téged itt, mert nem csak a szex és a szex a lényeg, van itt rengeteg téma
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 30. szombat 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)

bocs. de nem tudok még szinte semmit a szokásokról. Nem tudom mit jelent a "mit ilyenre"
Lehet, hogy egyáltalán nem vagyok közétek való, mert nem tudok semmit. Nem lehet beilleszkedni?
Lehet, hogy egyáltalán nem vagyok közétek való, mert nem tudok semmit. Nem lehet beilleszkedni?
bocs. de nem tudok még szinte semmit a szokásokról. Nem tudom mit jelent a "mit ilyenre"
Lehet, hogy egyáltalán nem vagyok közétek való, mert nem tudok semmit. Nem lehet beilleszkedni? (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 29. péntek 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 21:53
Lehet, hogy egyáltalán nem vagyok közétek való, mert nem tudok semmit. Nem lehet beilleszkedni? (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 29. péntek 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Semmi
Csak, az hogy minden más hova is bele ír társkeresést
Olvasd végig az írásom legközelebb "mit ilyenre" nem véletlenül van ott
Semmi
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 21:27
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 29. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha jól olvasom ÉRETT HÖLGYEK!!!PARTNERKERESŐ!! a fórum címe 2005.08.02. óta. Akkor mi a baj a Zoli üzenetével?
Ha jól olvasom ÉRETT HÖLGYEK!!!PARTNERKERESŐ!! a fórum címe 2005.08.02. óta. Akkor mi a baj a Zoli üzenetével?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 29. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 20:01

Kedves zoli szorítkoznál a társkereső fórumokra, ha kérhetlek. mit ilyenre