Szia! Érett hölgyet keresek! Én 38 vagyok.
szia én Borsodi vagyok Tokatól 8km-re lakok

kalocsan es kornyeken keresek holgyet sexkapcsolatra
kalocsa vagy környékéről keresek hölgyet titkos kapcsira. Én 36 éves vagyok. vanlas2@freemail.hu
Szia Bia! Borsodi vagyok én is mint a sör és közel is lakom hozzá. Jóideje már facéran pengetem napjaim a munka és a tunulás oltárán áldozva.Ismerkedni szeretnék, 27 éves, 2m magas, szőkésbarna hajú, 85 kg-os, állítólag markáns arcú (ami nem tudom, hogy egyben zép is -e) fiú vagyok. Szóval ismerkednék. e-mail címem: zen4@freemail.hu
Érett hölgyeket keresek 25 éves férfi vagyok jan3333@citromail.hu
ok-ok, eleget hirdetted magadat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 10:19

Törölt felhasználó (23775)

hali
20 éves bi fiú vagyok, bármit megteszek, ha érdekel, írj : androme@vipmail.hu
hali
Hello!Én Bács-megyei lányt,nöt keresek aki megtanitana 1-2 dologra a lányok terén!19 éves,sportos,jóképü srác vagyok!A csajozással nincs bajom,de a többivel már igen!Ehhez a problémához keresek embert,aki ezt segit megoldani!
---------------------------------------------
budpet@citromail.hu az email cimem!Ha esetleg valaki segitene
---------------------------------------------
budpet@citromail.hu az email cimem!Ha esetleg valaki segitene
Szia!!Van kedved ismerkedni?
(Ez egy válasz havasvirag üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Én heves megyei vagyok .ha van nő akit érdeklek az irjon a szexemail@citromail.hu emailre vagy ugyanerre az msnre.
Sziasztok Vas megyei hölgyet keresek sexre
20 éves fiú vagyok érett nőt keresnék kor nem számit ismerkedni és meg látjuk mi lesz belöle msn:philip5@freemail.hu kérlek vegyetek fel és küldök képet vagy megnézel webkamerába
Sziasztok, én már alig vagyok 20+ (29) de ezért még mindig vágyom egy érett 30-as, 40-es,50-es nőre
)
2 m magas vagyok és imádok adni a sexben is.
Szegediek előnyben.

2 m magas vagyok és imádok adni a sexben is.
Szegediek előnyben.
Érett nö vagyok , erdélyben , ha van itt érdeklödö irjon .
Sziasztok!Szivesen ismerkednék hölgyekkel csongrád megyében!
Sziasztok drága hölgyek.
28 éves vagyok, Budapesti és a IV. kerületben élek. Ha van a környékemen egy szintén sok szabadidővel megáldott hölgy és magányos mint én akkor szívesen várom üzenetét. deoz@freemail.hu
28 éves vagyok, Budapesti és a IV. kerületben élek. Ha van a környékemen egy szintén sok szabadidővel megáldott hölgy és magányos mint én akkor szívesen várom üzenetét. deoz@freemail.hu
Csók minden porcikádra. NEm megy? Csodálkozom.Mivel a gyönyőrt érezve már menne is.
Képzeldel,hogy afuleidbe a legszebb szavakat suttogva.A kezek játékai a csodálatos testeden,és
ez még csak az előjáték.Biztos nem menne?
Képzeldel,hogy afuleidbe a legszebb szavakat suttogva.A kezek játékai a csodálatos testeden,és
ez még csak az előjáték.Biztos nem menne?
sziasztok Borsodi vagyok 26 éves. szivesen megismerkednék valakivel.