Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Sziasztok,
Köszönöm hogy veszed a fáradtságot és végig olvasod
)
Odaadó, intelligens, vékony férfiként keresem női szexkedvelő partneremet! "esetleg párok de csak is HETERO"
Helyem van,Bp és környéke...
Magadra ismersz kérlek írj rám és folytassuk
Köszönöm hogy veszed a fáradtságot és végig olvasod

Odaadó, intelligens, vékony férfiként keresem női szexkedvelő partneremet! "esetleg párok de csak is HETERO"
Helyem van,Bp és környéke...
Magadra ismersz kérlek írj rám és folytassuk

Ma délután a fehérvári Árpád fürdőben meztelen szauna? Párok, idősebb Hölgyek?
Sziasztok. normális értelmes 30 év közeli de inkább fiatalabb FÉRFI társaságát keressük aki párhoz csatlakozna normál sexuális vágyakkal VALÓSÁGBAN , TESTKÖZELBŐL . csak pest és szolnok megyei. további levélben . más lehetőség nem érdekel
19 éves srác vagyok, idősebb (35-40 év) hölgyet keresek, izgat milyen lehet egy idősebb, tapasztaltabb hölgyel a szex. Akár párhoz is csatlakoznék mindkét fél örömére.
Privátban a többit.

Szombat este ismerkednék lánnyal, párral.
38/185/85 ápolt pasi vagyok.
Dombóvár Kaposvár Tamási környéke.
Utazni tudok!
Szép napot.
38/185/85 ápolt pasi vagyok.
Dombóvár Kaposvár Tamási környéke.
Utazni tudok!
Szép napot.
Fiatal 22 éves vagyok,vastag 21 cm-el. Keresek magam mellé egy érettebb hölgy szexpartnert hosszútávra.(Győr-Sopron-Komárom,Tata) De akár csatlakozok több párhoz is. Nyitott vagyok sokmindenre. Privátban beszéljünk akkor jó?

Hali!
Budapesten keresek érett hölgyeket! 26 éves, sportos, 18+os intim mérettel rendelkezem.
Irjatok batran!
Budapesten keresek érett hölgyeket! 26 éves, sportos, 18+os intim mérettel rendelkezem.
Irjatok batran!
Eger és környéke, érettebb aktív bi férfit keresek
Sziasztok!
Keresek olyan Budapesti párokat ,akiket kifejezetten izgat egy néző szex közben.
Vagy ha bátrabbak vagytok szeressétek a hármast ebben a felállásban HETERO alapon!
Férfias, hosszú hajú,borostás pasi vagyok és sportos a testalkatom. 183/83/ 18-19cm-))
Van párom és nem azért keresek ilyen kapcsolatot mert másképpen nem jutok nőhöz.
lorenzo6905@freemail.hu
Keresek olyan Budapesti párokat ,akiket kifejezetten izgat egy néző szex közben.
Vagy ha bátrabbak vagytok szeressétek a hármast ebben a felállásban HETERO alapon!
Férfias, hosszú hajú,borostás pasi vagyok és sportos a testalkatom. 183/83/ 18-19cm-))
Van párom és nem azért keresek ilyen kapcsolatot mert másképpen nem jutok nőhöz.
lorenzo6905@freemail.hu
22.én bulit rendezünk párok jelentkezését várjuk!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék szombaton napközben Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n!
Békésmegyében,esetleg Csongrád megyében keresek ÁPOLT IGÉNYES fiatal/idősebb lányt/hölgyet,foglalt vagy egyedülállót,alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra,autóval rendelkezem,akit érdekel,írjon rám..

Sziasztok!
Idősebb hellyel rendelkező hölgyek ismerkednék közös szabadidő eltöltés céljából. Nem csak szex!
Idősebb hellyel rendelkező hölgyek ismerkednék közös szabadidő eltöltés céljából. Nem csak szex!
Sziasztok!
Hölgyet keresek alkalmi szexkapcsolathoz Győr közelében. Fiatal párok is írhatnak.
Hölgyet keresek alkalmi szexkapcsolathoz Győr közelében. Fiatal párok is írhatnak.
26 eves sportos srac keresi erettebb holgy partneret Budapesten. Kepek videok a profilomon
Sziasztok! Párt támogatnék anyagilag.
A részleteket személyesen megbeszéljük.
Privát üzeneteket várok
A részleteket személyesen megbeszéljük.
Privát üzeneteket várok
Sziasztok!
09.05.-re keresek hölgyet, vagy párt (nő tagot kényeztetve) Pécsen!
Igény esetén barátommal is!
09.05.-re keresek hölgyet, vagy párt (nő tagot kényeztetve) Pécsen!
Igény esetén barátommal is!
Sziasztok,fiatal vékony sportoló srác vagyok sok tejcsivel kemény mérettel, vágyam egy idősebb korrekt párral való szex, csajszikkal, párokat keresek
Sziasztok ! Szekszárdon ismerkednék érett párral házaspárral kölcsönös szimpátián alapuló diszkrét tartós kapcsolatra ! Leveleket privát üzenetben várok!