Sziasztok
Tapasztalatlan még szűz srácként keresem kedves és türelmes hölgyek vagy ilyen hölgytagú párok társaságát
Én 22 éves még egyetemista, önmagára igényes fiú vagyok
Ha esetleg lenne kedved ismerkedni szívesen várom leveled

Tapasztalatlan még szűz srácként keresem kedves és türelmes hölgyek vagy ilyen hölgytagú párok társaságát

sziasztok! 25 éves jóképű srác keres párt vagy höglyet

Sziasztok Budapesten keresek part 25 é pasi vagyok helyem is van irj
Sziasztok! Budapesten foleg delpest/csepel kornyeki igenyes normalis megbizhato apolt partnert keresek hellyel. Enyhen bi 28eves 184 80 15cm fiu vagyok es tolem idosebbet keresek. Egyenlore egyszeri talalkozasra mivel neha jon ram ez a dolog, es olyan partner levelet varom aki aktiv beallitottsagu
Sziasztok! Ma estére keresek fogadni tudó nőt vagy párt bpn! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Sziasztok!
Érett 40es hölggyel ismerkednék....fiatal srác....
Egy ideje már regisztrálva vagyok az oldalon, volt egy találkozom is egy nálamnál idősebb hölggyel, de most valami újat próbálnék ki, szivesen csatlakoznék párhoz. csak BUDAPEST. nyitott vagyok új dolgokra, es ezen a téren abszolút kezdő vagyok. sose voltam még párral.
Köszönöm a leveleket, CSAK PÁROKNAK VÁLASZOLOK!!
Köszönöm a leveleket, CSAK PÁROKNAK VÁLASZOLOK!!
viperát, kardot vigyél magaddal azért
(Ez egy válasz Ldelta üzenetére (2019. 03. 25. hétfő 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)

20-30 éves hölggyel ismerkednék!
Sziasztok. 50-es körüli hölggyel ismerkednék. pest és jásznagykun megyéből
Ma este Aszodon szivesen vendegul latnek egy kellemes part kellemes idotoltesre vagy egy Holgyet kettesben romantikazni.
Helyem van, akar ottalvos megoldassal is.
Helyem van, akar ottalvos megoldassal is.
Nagyatád környékén napközben ráérő pár, lány van itt? Fiatal fiú vagyok
18-25 közötti jó méretű fiú aki eljátszana egy érettebb párral???
És el is tudna játszani nem csak a szája jár és helyet is tud intézni.
Privátban kérnénk.
És el is tudna játszani nem csak a szája jár és helyet is tud intézni.
Privátban kérnénk.
Debrecen - H.szoboszló és környékén keresem idősebb nő társaságát, aki eljátszadozna egy 23 éves sráccal.

Sziasztok
Tapasztalatlan még szűz srácként keresem kedves és türelmes hölgyek társaságát
Én 22 éves még egyetemista, önmagára igényes fiú vagyok
Ha esetleg lenne kedved ismerkedni szívesen várom leveled

Tapasztalatlan még szűz srácként keresem kedves és türelmes hölgyek társaságát

Szia!
Irtam Neked! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 25. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 25. hétfő 20:29
Irtam Neked! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 25. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (874617)

Sziasztok!
Szívesen taliznék egy kedves fiatal akár tapasztalatlan sráccal,vékony típust keresek,izgatnak a szőrösebb típusok...
nem levelezgetni szeretnék,telszámmal írj.Helyem van!
Szívesen taliznék egy kedves fiatal akár tapasztalatlan sráccal,vékony típust keresek,izgatnak a szőrösebb típusok...
40es pasiként max 28éves lánnyal,párral ismerkednék!
Sziasztok!
Kedden késő délutánra keresünk fiatal pasit harmadiknak.