Sziasztok. Hölgy részére keresnénk MASSZŐRT.
Lánnyal és vagy Házaspárral ismerkednénk szexkapcsolat reményében.
Pasit nem keresünk.
Privát üzeneteket várunk.
Pasit nem keresünk.
Sziasztok,
Tartalmasabb kapcsolatot keresek. Egy olyan hölgyet szeretnék megismerni - függetlenül attól, hogy egyedül vagy párkapcsolatban él -, aki szívesen kiegészítené az életét egy izgalmas dimenzióval, amiben önmaga lehet. Megbízható, jó megjelenésű, szellemileg érett férfi vagyok. Fontos számomra az erotika, de emellett szeretnék beszélgetni és esetleg közös élményeket is gyűjteni, ehhez keresek egy minden huncutságra kapható társat
Tartalmasabb kapcsolatot keresek. Egy olyan hölgyet szeretnék megismerni - függetlenül attól, hogy egyedül vagy párkapcsolatban él -, aki szívesen kiegészítené az életét egy izgalmas dimenzióval, amiben önmaga lehet. Megbízható, jó megjelenésű, szellemileg érett férfi vagyok. Fontos számomra az erotika, de emellett szeretnék beszélgetni és esetleg közös élményeket is gyűjteni, ehhez keresek egy minden huncutságra kapható társat

Spriccelve élvező puncit nyalnek Zala megyei érett nő személyében kor alkat mellékes ápoltság fontos
Az itt fellelhető legidősebb hölgyet keresem,szex céljából!
Sziasztok !
Hétfő 10.21 estére érett nyitott megbízható pár/ házaspár társaságát keresem kellemes kényeztetésre Szekszárdon és környékén. Várom privát jelentkezéseteket !
Hétfő 10.21 estére érett nyitott megbízható pár/ házaspár társaságát keresem kellemes kényeztetésre Szekszárdon és környékén. Várom privát jelentkezéseteket !
Lánnyal és vagy Házaspárral ismerkednénk szexkapcsolat reményében.
Pasit nem keresünk.
Pasit nem keresünk.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Szívesen ismerkednék olyan hölggyel vagy párral ahol a hölgy tag squirt ( spriccel) élvezéskor!
Vagy molett hölgy nagy mellekkel!
Szép napot!
Vagy molett hölgy nagy mellekkel!
Szép napot!
Fiúk!
Olvassatok adatlapot mert ismerkednénk úgy általában!
De csak akkor írj ha megfelelsz az adatlapunkon leírtaknak
Olvassatok adatlapot mert ismerkednénk úgy általában!
De csak akkor írj ha megfelelsz az adatlapunkon leírtaknak
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek holnap délelőtt vagy délutáni órákban.
Helyem van.
Hölgyet vagy párt keresek holnap délelőtt vagy délutáni órákban.
Helyem van.
Sziasztok. ma este szeretném meglepni a páromat (Férfi) egy bi uni pasival akivel közösen kényeztetnénk. De szívesen játszom én is 2 farokkal illetve a férjemet is bele vezetnénk a szopás örömébe. kisebb vagy max átlagos mérettel keresünk. leveleket képpel a kissb7880@gmail.com -ra várjuk.(Esetleg a fiús szex ,és a felcsatolhatós játék is szóba jöhet)
Adatlapunk alapján ismerkedünk ill. baráti társaságot is keresünk.
Privátban kérnénk
Privátban kérnénk
Sziasztok! Ápolt, sportos 30 èves sráckènt keresek egy kedves párt vagy hölgyet. Kor, alkat mellèkes!
Sziasztok
32 éves Mackós férfi vagyok!! Vékony, átlagos alkatú érett hölgyet keresek jövőhétre kellemes pár órás együtt létre
a napot közösen ki tüzük és az időt kölcsönös szimpátia után
32 éves Mackós férfi vagyok!! Vékony, átlagos alkatú érett hölgyet keresek jövőhétre kellemes pár órás együtt létre
a napot közösen ki tüzük és az időt kölcsönös szimpátia után
Hölgyek,párok játszani valami jót?
Dobjatok egy privátot és megbeszéljük
Dobjatok egy privátot és megbeszéljük

Unatkozó fiatal hölgynek lennék partnere. Izgazlmas dolgos is, nem szokványosakra is!
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről ma éjszakára.

Törölt felhasználó (3976702)

Sziasztok!
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
Fiatal biszext hölgyet keresek, akár hármasban is leszbit szerető szexpartneremmel!