...még mindig.....hátha csoda történik....
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Barátnőm egri lakásában szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és persze ezen keresztül a miénket is)
inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Barátnőm egri lakásában szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és persze ezen keresztül a miénket is)

inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
...még mindig.....hátha csoda történik....
inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com

inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok, 20 éves sportos srác vagyok, szívesen ismerkednék.

Párokkal Lányokkal ismerkednénk esetleg kisebb létszámú házibuli is érdekelne minket .
Privát üzeneteket várunk.
Privát üzeneteket várunk.
ráérö feleség?privit
Sziasztok !
Ma estére szexre nyitott idősebb pár/házaspár társaságát keresem Szekszárdon akik szívesen találkoznának kellemes kényeztetésre és minden jóra 53/170/70 mindenre nyitott férfi vagyok . Írjatok privit és megbeszéljük !
Ma estére szexre nyitott idősebb pár/házaspár társaságát keresem Szekszárdon akik szívesen találkoznának kellemes kényeztetésre és minden jóra 53/170/70 mindenre nyitott férfi vagyok . Írjatok privit és megbeszéljük !
Sziasztok,csinos hölgy partnerem keresem hosszabb távra.Bajai fiatalos,helyes pasi vagyok.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Buja kalandozásokban gazdag Új Évet!
feleség fiatalnak?
Sziasztok! Tapasztalatlan 21 éves srácként keresek valakit, kortól függetlenül. Bács-Kiskun, Pest megyéből (de ez nincs kőbe vésve).
Fiatal szexmániás hölgyet mentorálnék Budapesten!
Üdv. Èrett negyvenes hölgy vagy ilyen tagú pár társaságát keresem heteró alapon. Privátban írj kèrlek

Sziasztok !
Szekszárdon kellemes lazulásra kényeztetésre ma vagy péntek estére nyitott érett pár/házaspár társaságát keresem minden jóra. Keress privát üziben részleteket megbeszéljük !
Szekszárdon kellemes lazulásra kényeztetésre ma vagy péntek estére nyitott érett pár/házaspár társaságát keresem minden jóra. Keress privát üziben részleteket megbeszéljük !
Sziasztok, fiatal kezdő fiú vagyok és tapasztalt nőket keresek Budapest és környékén. Hétvégén utazni tudok,helyem sajnos nincs. Foglalásba is benne vagyok.
Sziasztok, 20 éves sportos srác vagyok, szívesen ismerkednék tőlem idősebbekkel.

Nagyon csinos izgalmas szexmánias nő keresi szimpátiából fiatal akér tapasztalatlan partnerét,helyem van.Kérlek csak akkor írj ha van képed,telszámod,levelezgetés NEM érdekel!PESTMEGYE!
3-án Pénteken más nem marad egy klubba elnézünk szívesen egyeztetünk Lányokkal-Párokkal privátban,de hozzátok is szívesen elmegyünk.
Kitartó---órákig---kemény,kellemes méretű férfit keresünk feleség örömére----
Szombatra keresünk fiatal párt, F/24 L/18, vagy szóló lányt. Pest megye, Gödöllő környéke. Nem szeretnénk sokáig levelezni, kép csere, videó hívás és találkozás, a hölgy tagunk Bi érdeklődésű, tapasztalatlan de nyitott a dologra. Pároknál pár cserét szeretnénk, szóló lánynál meg beszélés kérdése. parcserekezdopar@gmail.com
Csak fényképes e-mailek re válaszolunk, a válasz levelünkben természetesen a fényképpel rólunk. Hozzánk hasonló korban keresünk. Kamusok kép gyűjtők kerüljenek el messzire, szexelni akarunk nem fantáziálni. Helyünk nincs, utazni tudunk, ha szobát kell bérelni meg osztjuk az árát. Szóló férfiak jelentkezését semmiféle képen nem várjuk!!
Csak fényképes e-mailek re válaszolunk, a válasz levelünkben természetesen a fényképpel rólunk. Hozzánk hasonló korban keresünk. Kamusok kép gyűjtők kerüljenek el messzire, szexelni akarunk nem fantáziálni. Helyünk nincs, utazni tudunk, ha szobát kell bérelni meg osztjuk az árát. Szóló férfiak jelentkezését semmiféle képen nem várjuk!!