feleség fiatalnak?
Sziasztok! Tapasztalatlan 21 éves srácként keresek valakit, kortól függetlenül. Bács-Kiskun, Pest megyéből (de ez nincs kőbe vésve).
Fiatal szexmániás hölgyet mentorálnék Budapesten!
Üdv. Èrett negyvenes hölgy vagy ilyen tagú pár társaságát keresem heteró alapon. Privátban írj kèrlek

Sziasztok !
Szekszárdon kellemes lazulásra kényeztetésre ma vagy péntek estére nyitott érett pár/házaspár társaságát keresem minden jóra. Keress privát üziben részleteket megbeszéljük !
Szekszárdon kellemes lazulásra kényeztetésre ma vagy péntek estére nyitott érett pár/házaspár társaságát keresem minden jóra. Keress privát üziben részleteket megbeszéljük !
Sziasztok, fiatal kezdő fiú vagyok és tapasztalt nőket keresek Budapest és környékén. Hétvégén utazni tudok,helyem sajnos nincs. Foglalásba is benne vagyok.
Sziasztok, 20 éves sportos srác vagyok, szívesen ismerkednék tőlem idősebbekkel.

Nagyon csinos izgalmas szexmánias nő keresi szimpátiából fiatal akér tapasztalatlan partnerét,helyem van.Kérlek csak akkor írj ha van képed,telszámod,levelezgetés NEM érdekel!PESTMEGYE!
3-án Pénteken más nem marad egy klubba elnézünk szívesen egyeztetünk Lányokkal-Párokkal privátban,de hozzátok is szívesen elmegyünk.
Kitartó---órákig---kemény,kellemes méretű férfit keresünk feleség örömére----
Szombatra keresünk fiatal párt, F/24 L/18, vagy szóló lányt. Pest megye, Gödöllő környéke. Nem szeretnénk sokáig levelezni, kép csere, videó hívás és találkozás, a hölgy tagunk Bi érdeklődésű, tapasztalatlan de nyitott a dologra. Pároknál pár cserét szeretnénk, szóló lánynál meg beszélés kérdése. parcserekezdopar@gmail.com
Csak fényképes e-mailek re válaszolunk, a válasz levelünkben természetesen a fényképpel rólunk. Hozzánk hasonló korban keresünk. Kamusok kép gyűjtők kerüljenek el messzire, szexelni akarunk nem fantáziálni. Helyünk nincs, utazni tudunk, ha szobát kell bérelni meg osztjuk az árát. Szóló férfiak jelentkezését semmiféle képen nem várjuk!!
Csak fényképes e-mailek re válaszolunk, a válasz levelünkben természetesen a fényképpel rólunk. Hozzánk hasonló korban keresünk. Kamusok kép gyűjtők kerüljenek el messzire, szexelni akarunk nem fantáziálni. Helyünk nincs, utazni tudunk, ha szobát kell bérelni meg osztjuk az árát. Szóló férfiak jelentkezését semmiféle képen nem várjuk!!
Kellemes partnerekben buja huncutságokban kéjes együttlétekben orgazmusban gazdag gyönyörteljes Új Évet kívánok!
Hali. Èrett hölgy,esetleg pár aki ráèr ma Budapest, Esztergom vonzáskörèben? Írj privátot
Házi/privát bulikon SW jellegű összejöveteleken masszíroznék elsősorban hölgyeket mielőtt miután...
Érdeklődés/bővebben levélben!

Érdeklődés/bővebben levélben!
Sziasztok!
Érettebb hölgy talpát nyalnám,szeretgetném,illetve nyitott vagyok egyéb dolgokra is. Én 25/f. Ha érdekelj,írj emailt képpel!
Érettebb hölgy talpát nyalnám,szeretgetném,illetve nyitott vagyok egyéb dolgokra is. Én 25/f. Ha érdekelj,írj emailt képpel!
Sziasztok !
Szexben gazdag Boldog új évet kívánok minden partner keresőnek !!

Szexben gazdag Boldog új évet kívánok minden partner keresőnek !!
Sziasztok!
Házaspárral találkoznék ma Somogy-Baranya-Tolna megyében. Minden lényeges információ rólam az adatlapomon.
Adatlapom
B.U.É.K.
Házaspárral találkoznék ma Somogy-Baranya-Tolna megyében. Minden lényeges információ rólam az adatlapomon.
Adatlapom
B.U.É.K.

Sziasztok. Én olyan nyitott igényes párt keresnék akiknél a hölgy szeret két faszt szopni és a két farok egy punciban vagy a szendvicset is és felváltva dugni kényeztetni.( yoni intim masszázst tanultam )
3-án Pénteken más nem marad egy klubba elnézünk szívesen egyeztetünk Lányokkal-Párokkal privátban,de hozzátok is szívesen elmegyünk.
Sziasztok,Bajai fiatalos negyvenes,helyes pasiként hölggyel vagy párral ismerkednék rendszeres randikhoz.