Sziasztok. 28 éves kedves,ápolt valóban találkozni akaró pasi vagyok, párral vagy nővel ismerkednék minden jóra, utazás nem gond, enyhe bi ok. Privátba írj ha érdekelnélek, köszönöm

60+ perverz bácsik?
Szoptatnek..

Érett hölggyel (36+) ismerkednék meg közelebbről. Helyem van Budapesten. Írj ha érdekel!
Fiatal 25 és 30 közötti fiút keresünk a hölgy örömére aki utazni is tudna és aki mer talizni
Sziasztok! Ma este utazni tudó,pasit bevennénk harmadiknak! Igényes,diszkrét,gyengéd férfi a nyerő! csiniparocska kukac gmail.com az emailünk képpel jelentkezz!
Fiatal, nyitott szexmániás hölgyet, akár mentorálnék is!
31 é pesti srác vagyok hölgyet vagy párt keresek pesten ma estére privit irj
Sziasztok
Sportos , átlagos méretek rendelkező (16/4) 46 éves pasi szívesen csatlakozna párhoz minden jóra!
Ha kéred csak nézem , vagy csak ha masszázst szeretnék.De ha szimpatikusnak találsz akkor többet is kihozhatunk belőle! Helyet nem tudok biztosítani de határokon belül utazni tudok!
Köszönöm
Sportos , átlagos méretek rendelkező (16/4) 46 éves pasi szívesen csatlakozna párhoz minden jóra!
Ha kéred csak nézem , vagy csak ha masszázst szeretnék.De ha szimpatikusnak találsz akkor többet is kihozhatunk belőle! Helyet nem tudok biztosítani de határokon belül utazni tudok!
Köszönöm
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok!
A hétvégén szívesen csatlakoznék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
A hétvégén szívesen csatlakoznék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Lányokkal és Párokkal ismerkednénk az adatlapunk alapján.
Privát üzeneteket várunk.Pussz
Privát üzeneteket várunk.Pussz
Pasit párt keresünk
Sziasztok!
A hét végét(13-15) Győrben töltjük, keresünk fogadni tudó párt, huncutságokra,
L&M
A hét végét(13-15) Győrben töltjük, keresünk fogadni tudó párt, huncutságokra,
L&M
Hello. 23 eves fiatal fiu keres lanyokat akar idosebbet is sot inkabb idosebbet . Vonzanak az idosebb nok . Szabolcs megyeben .
Privatban irhattok ha valaki erdekel . Kepet is ott kuldok .
Privatban irhattok ha valaki erdekel . Kepet is ott kuldok .
Sziasztok!37éves független srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! 60év körüli hölggyel is szívesen ismerkednék!Molett hölgyet is keresek! Olyan hölgyet is keresek aki kedveli a harisnyát,combfixet.
Sziasztok!
Ismerkednék Győr vagy vonzáskörzetében lévő hölggyel kellemes időtöltés céljából
Ismerkednék Győr vagy vonzáskörzetében lévő hölggyel kellemes időtöltés céljából

Érett nőkkel ismerkednék!
Kelenföldön valaki egy finom cumira beugrana este ? Helyem van !
Sziasztok.Höggyel vagy Párral ismerkednék!! Szimpátia alapon házi barát is lennék!! Igényes,normális,kedves embereket keresnék!! Előre köszönöm leveled amit tudok írok!