Sziasztok,Bajai fiatalos,helyes negyvenes pasiként hölgy partnerem keresem hosszabb távra,rendszeres randikhoz.Valaki?..
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Kedves Hölgyeim, vasárnap estig Siófok és Veszprém környékén érzéki kényeztető masszázst ajánlok. Gyakorlott masszőr vagyok, privátban keressetek.
Budapesten 13 kerületben éjjel az irodában unatkozok hölgyet vagy párt keresek ha izgat a liftben vagy íróasztalon hogy egy 22 farok kényeztet Írj ma éjjel a kalandok éjszakája van Xxxl farok
Sziasztok.
Olyan hölgyet/párt keresek a közelből akik találkozni is hajlandóak lennénnek. Én egy 31 éves magas, vékony pasi vagyok.
Olyan hölgyet/párt keresek a közelből akik találkozni is hajlandóak lennénnek. Én egy 31 éves magas, vékony pasi vagyok.
Idősebb hölgy társaságát keresem

50.-60.korosztályból keresek hosszabbtávra,egy hölgyet,aki szereti,hiányzik a szex,normál de tabumentes szex.
Sziasztok !
Érett akár idősebb pár házaspár hölgy társaságát keresem Szekszárdon és környékén holnap esti találkozásra kellemes játszadozáshoz és minden jóra. Jelentkezéseteket privát várom. Üdv !
Érett akár idősebb pár házaspár hölgy társaságát keresem Szekszárdon és környékén holnap esti találkozásra kellemes játszadozáshoz és minden jóra. Jelentkezéseteket privát várom. Üdv !
Sportos ötvenesként keresek orált kedvelő hölgyet, akit izgat a végén a csókolózás tele szájjal! Csongrád megye

Sziasztok. Őrült nagy cicimán, mellmániás fiatal srác vagyok, Állandóan hattttalas mellű nőket keresek. Az extrém méretű cicik a gyengéim. Kebelkényeztetés, cciszopás, kebelmasszázs, beterítés, mellszex, minden jöhet.Talán nálatok szerencsém lesz. E-mail: kebellovas@freemail.hu
Kebelcsókjaim a hölgy cicikóira!
Kebelcsókjaim a hölgy cicikóira!
Sziasztok!
Szeretőmet keresem, egy ápolt, diszkrét szeximádó hölgy személyében.
Ápolt, izmos, 30as, életvidám mindig kanos férfi vagyok smile
Írj bátran
Szeretőmet keresem, egy ápolt, diszkrét szeximádó hölgy személyében.
Ápolt, izmos, 30as, életvidám mindig kanos férfi vagyok smile
Írj bátran
Te kedves fiatal vékony szemániás lány! Keresem hosszútávon személyedet. Eszünk, iszunk, dinom-dánom, na meg rengeteg szex.
Ha korepetálásra, biztonságra vágysz, keress és vágjunk bele! Vidékinek bentlakással is!
Ha korepetálásra, biztonságra vágysz, keress és vágjunk bele! Vidékinek bentlakással is!
Sziasztok én egy fiatal fiúcska vagyok akit izgatnak az idősebb hölgyek lehetsz szolo vagy akár pár is szívesen csatlakozom
Sziasztok. Esztergom környékén ismerkednek
Nővel vagy párral ismerkednék. 35 vagyok, egyedül élek, egyedülálló.
Örülnék egy érett,tapasztalt csajszinak.Rólam ugyanez nem mondható el,mármint a tapasztalat...
Privi v mail.
Mail: marsza7905@gmail.com
Privi v mail.
Mail: marsza7905@gmail.com
Hali szopatni szeretnék ,,néha valaki csendes barát?
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok
Sziasztok.
25-ig keresek aktiv bi fiut Eger-Miskolc vonalon..
25-ig keresek aktiv bi fiut Eger-Miskolc vonalon..
Hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt keresek, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti partnereket csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápoltság maximalizálva / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak