Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Fiatal hölgyet korepetálnék

Sziasztok
Van itt finom , telt, szenvedélyes, érett Nő aki ismerkedne ?

Sziasztok. Parral ismerkednek akar mindkét fél örömére. Esztergom Tatabanya BP környéke
Sziasztok..október 16 -ra keresünk fiatal srácot 25 éves korig , hölgytagunk örömére..Szegeden tudunk fogadni

Ma este fogadnánk fiut,Ajka környékén lakunk! Csak ma!
Sziasztok 34/40 pár vagyunk péntek este vagy szombat este házibarátunkal tallizunk esetleg egy pár jöhetne kukkolni esetlen más is lehet viberen kommunikálunk
Sziasztok. 21 éves pocakos fiu vagyok. Ma estere keresek perverz pasit.(Hajdú-Bihar)
Sziasztok !
Szekszárdon érett idősebb párral házaspárral ismerkednék diszkrét kellemes szexkapcsolatra. Nyitott vagyok mindenre ha ti is írjatok privit.
Szekszárdon érett idősebb párral házaspárral ismerkednék diszkrét kellemes szexkapcsolatra. Nyitott vagyok mindenre ha ti is írjatok privit.
bi.lányt keresünk
Sziasztok,
45 év feletti érett nővel ismerkednék,nem csak egy éjszaka erejéig,hanem rendszeres kényesztetésre.
45 év feletti érett nővel ismerkednék,nem csak egy éjszaka erejéig,hanem rendszeres kényesztetésre.
Ma délután vagy este... Rétságon cumiztatnék ! Valaki leápolhatná a farkincámat !
pesten keresek kanos srácot - valaki? van helyem a 13 kerben
Sziasztok párral ismerkednék akár hosszabb távon is hétvégék kellemes eltöltésére. Én 33 éves magára adó, intelligens Győr környéki srác vagyok. Megkérem csak komoly, határozott pár jelentkezését várom nem egy mondatos bemutatkozó levéllel és elérhetőséggel előre is köszönöm mindenkinek sok sikert kívánok!
Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Sziasztok!
40-feletti Nőket keresek. Ápolt,igényesen 30-éves férfi vagyok
Szép intim mérettel.
40-feletti Nőket keresek. Ápolt,igényesen 30-éves férfi vagyok
Szép intim mérettel.
Sziasztok Fehérvár és környékén keresek hölgyet vagy párt 18 éves vagyok
Sziasztok! Van egy 52-éves szeretőm, mellé keresünk még egy hölgyet!!!! Én 26-éves vagyok!!!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
sziasztok én cstlakoznék :P töbit privátban leirom
(Ez egy válasz tomitimik üzenetére (2020. 10. 11. vasárnap 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 11. vasárnap 08:59

Sziasztok ..fiatal srácot keresünk18-25éves korig, , bájos feleségem örömére. Szegeden tudunk fogadni ápotság, diszkréció adott és elvárt!