Fiatal szexmániás hölgynek lennék partnere !
Fiatal fiút fogadnánk ma... Veszprém megye.
Sziasztok.pont 30-as pasiként keresek heves-megyei hölgyet, esetleg párt diszkrét, netán baráti kapcsolatra. Sokmindenre nyitott,humoros, szerencsére jó potenciával rendelkezve.Lehetőleg hosszabb távon gondolkozva.
Sziasztok! Fiatal, jó megjelenésű pár vagyunk, nyitott szemléletben élünk, de egyelőre kevesebb tapasztalatunk van többes szexben. Emiatt elsősorban lányokat/hölgyeket keresünk mindkettőnk örömére, olyat is aki nálunk idősebb és tapasztaltabb, szívesen bevezetne minket ebbe a világba.

Hölgyekkel,Párokkal ismerkednénk, Nagyméretű HELLYEL RENDELKEZŐ pasikkal is.....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok!
Dunaújváros és környékén holnap napközben valaki?
Dunaújváros és környékén holnap napközben valaki?
Sziasztok! 25 éves budapesti srácként ismerkednék nőkkel, párokkal.
Sziasztok!Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek Csongrád megyéből! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet
Sziasztok!Olyan fiatal(max 25 éves)Nőt vagy travit keresek a ki imád hosszasan szopni és élvezi ha keményen van szopatva.
Sziasztok 21 éves srác vagyok aki szereti az érettebb korosztalyt feleségeket párjuk előtt vagxparjukkal közösen vagy csak hölgyeket keresek egész héten Budapesten a X illetve a XIX. Kerületben privátban illetve e-mailen várom az uziket almaspitecske18@gmail.com
Szia!
35 , sportos, diplomás férfi. Tudnod kell hogy házas vagyok. Hosszú tavon ismerkednék
hasonló helyzetben lévő kizárólag heteroszexuális párral, lánnyal.Többit megbeszéljük szimpatia esetén
Anyagi problémakkal nem küzdök. Ha látsz benne fantáziát, jelezz vissza

Fiatal 18-25 lánnyal rendszeresen találkoznék
Minden megoldás érdekel jeligére a kiadóba

írjatok
(Ez egy válasz parhozfiut7874 üzenetére (2022. 08. 19. péntek 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 16:00

Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Fiatalokat keresek akik szeretének valakit akihez felugorhatnak ha kanosak szeretek szopni, síkosítós kézzel fejni. Anoním is lehet ha úgy akarod lakás glory hole. Nemlátjuk egymást, részleteket privátban... 40 éves magas férfias pasi vagyok.
Ha csak szeretnéd kipróbálni a műpuncimat és semmi mást nemakarsz azt is lehet.
Ha csak szeretnéd kipróbálni a műpuncimat és semmi mást nemakarsz azt is lehet.
Fiatalokat keresek akik szeretének valakit akihez felugorhatnak ha kanosak szeretek szopni, síkosítós kézzel fejni. Anoním is lehet ha úgy akarod lakás glory hole. Nemlátjuk egymást, részleteket privátban... 40 éves magas férfias pasi vagyok
Kimondottan nagy cicis hölgyet, esetleg vékony testalkatú hölgyet keresek minden földi jóra! 21/F
Kimondottan nagy cicis hölgyet, esetleg vékony testalkatú hölgyet keresek minden földi jóra! 21/F
Hölgyekkel,Párokkal ismerkednénk, Nagyméretű HELLYEL RENDELKEZŐ pasikkal is.....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Párhoz csatlakoznék Gödöllő Hatvan és térségébe a hölgy örömére!
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.