Benne lennénk...
(Ez egy válasz Déniel üzenetére (2022. 10. 17. hétfő 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 17. hétfő 12:09

Sziasztok!
Fiatal 23 éves srác vagyok. Érdekelnének idősebb hölgyek. Privátban írjatok ha téged is érdekellek
Fiatal 23 éves srác vagyok. Érdekelnének idősebb hölgyek. Privátban írjatok ha téged is érdekellek

Sziasztok!
Önmagára és környezetére igényes, hetero, budapesti férfiként keresek.kora esti gabalyodásra lányt/nőt/ párt. Helyem van 11.kerben van.
Üdv
Z
Önmagára és környezetére igényes, hetero, budapesti férfiként keresek.kora esti gabalyodásra lányt/nőt/ párt. Helyem van 11.kerben van.
Üdv
Z
Sziasztok.Fiatalokkal ismerkednék.
Sziasztok.Budapesti ápolt pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel......kukkolás....élöben vagy webkamerán.....titkos tali....szex....meglássuk mi alakul.....
lehet idösebb ,érettebb is....szép vastag......
irjatok....köszi.
lehet idösebb ,érettebb is....szép vastag......
irjatok....köszi.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!

Gratulalok és egyben irigykedem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 15. szombat 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 15. szombat 16:56
hmm..nálunk ilyen is lessz.
Törölt felhasználó (4674426)

Sziasztok
Érettebb párokat keresünk párcserére
Érettebb párokat keresünk párcserére

Sziasztok! Szívesen érdeklődnék…
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 15. szombat 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 15. szombat 16:56
hmm..nálunk ilyen is lessz.

Törölt felhasználó (4674426)

Sziasztok! Újra keressük azt az ápolt, kulturált hölgyet, aki csatlakozna párosunkhoz. Legyél bevállalós, szeretjük az orális és strapon játékokat.
Sziasztok! Ma vagy holnap csatlakoznék pàrokhoz! Utazni és fogadni is tudok! Ha az adatlapom alapjàn érdekes lehetek szàmotokra jelezzétek, vàrom a jelentkezéseteket!

Izgalmas ez a fiatal- érett sztori
Kiprobalnank szívesen mi is , akar parral akar szóló fiú vagy lány is erdekelne.
Kiprobalnank szívesen mi is , akar parral akar szóló fiú vagy lány is erdekelne.
Izgalmas ez a fiatal- érett sztori
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Estére keresek ápolt szexpartnert, hosszabb kellemes élvezetekre!
Sziasztok Szolnok vagy környékéről lány/nő aki pasit keres szexelni? Utazni tudok de helyem is van viber skyp van. Varom üzeneteket.
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
60-as pasi csatlakozna hölgyekhez, párokhoz.
Adatlapunk alapján szeretnénk végre valami kikapcsolódást találni........
Privát üzeneteket várunk azoktól akik úgy érzik bele esnek a paraméterekbe.
Puszi
Privát üzeneteket várunk azoktól akik úgy érzik bele esnek a paraméterekbe.
Puszi
Sziasztok!
Nyakörvet és pórázt viselni kedvelő hölgyet párt keresek.
Nyakörvet és pórázt viselni kedvelő hölgyet párt keresek.