Sziasztok, elhanyagolt hölgyeket, egyedülálló csajokat, nőket keresek minden jóra, diszkréció adott és elvárt, lakásom van, de utazni is tudok, érezzük jól egymást

Jelentkezem
(Ez egy válasz mindig011 üzenetére (2022. 10. 28. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 28. péntek 18:46

Veszprém megyei pár vagyunk,heteró pasit fogadnánk. Nagyobb méret,vastag farok elöny.
Jelentkezem
(Ez egy válasz szeximadofeleseg40 üzenetére (2022. 10. 30. vasárnap 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 30. vasárnap 07:44

Vasárnapra keresünk!
Szexi párokat várunk délutántól, kifulladásig
Csak önkritikával valós párokat 45 éves korig, akik ide is érnek.
Levélben jelentkezzetek!
Köszönjük !
Szexi párokat várunk délutántól, kifulladásig
Csak önkritikával valós párokat 45 éves korig, akik ide is érnek.
Levélben jelentkezzetek!
Köszönjük !
Sziasztok! Van itt olyan férfi aki beszállna 3.nak kizárólag a hölgy (37èves) örömére vasàrnap este Budapesten? Kamusok ne.
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok 30 éves pasi vagyok Gödöllőröl, párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék, holnap kedd reggel Budapest és környékén, utazás nem gond, minden jóra nyitott vagyok, 17cm intim csupasz, nyalni imádó srác vagyok, képet küldök ha komolyan gondolják. Csak olyan írjon aki valóban talizni is akar☺️
Keresek 40 - 50 körüli vékony hölgyet

Sziasztok
Hölgyet keresek kamionba valo ovszerel ha kell.
M1 bp 85 sopron fele megyek utana vissza ugyan igy.
Üzenet módosítása
Hölgyet keresek kamionba valo ovszerel ha kell.
M1 bp 85 sopron fele megyek utana vissza ugyan igy.
Üzenet módosítása
Sziasztok 21 éves vagyok és nőket asszonyokat keresek párokat megegyezés alapján van tapasztalatom bármire nyitott vagyok üdv szép napot
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek 11/08 jövő héten keddre,178 magas 80 kg igényes borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok
Egész nap ráérek napközben...
Írj privátban
Utazni tudok bárhová...
Hölgyet vagy párt keresek 11/08 jövő héten keddre,178 magas 80 kg igényes borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 41 éves vagyok
Egész nap ráérek napközben...
Írj privátban
Utazni tudok bárhová...

Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/// olvass adatlapot !!! // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! //csak a közelből keresek !!!!!!!!!!
Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk pasival. Borsod m. Privátba várjuk az üzenetet.
Mániákusan sokat maszturbáló hetero urat hölgyet keresek,Ha szereted a jó amatőr szexfilmeket,jó nőket..akkor itt a helyed!Írj elérhetőséggel!Fiatal Pestmegyei srác vagyok.
Mániákusan sokat maszturbáló hetero urat hölgyet keresek.Írj ha sokat masztizol,szereted az izgató amatőr szexfilmeket.Helyem van Pestmegyében!Csak olyan írjon aki komolyan gondolja!Fiatal srác vagyok.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Adatlap szerint keresünk fiatal srácot. Borsod m! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
Kisebb mérettel hölgyekkel ismerkednék 45 éves korig.
39 éves vagyok, 173 cm körüli, mackós.
Elsősorban átlagos, vagy telt alkatú lányokat keresek, de ez nem feltétel, bármilyen testfelépítéssel írhatsz. A nagyon duci lányok nem jönnek be, bocs.
Kisebb mérettel hölgyekkel ismerkednék 45 éves korig.
39 éves vagyok, 173 cm körüli, mackós.
Elsősorban átlagos, vagy telt alkatú lányokat keresek, de ez nem feltétel, bármilyen testfelépítéssel írhatsz. A nagyon duci lányok nem jönnek be, bocs.
Érett Nővel ismerkednék, találkoznék...tartós kapcsolat. Egyedülálló vagyok.