Mai nap du. 15-16 óra között a Csömöri Auchan parkolójában keresünk bi csajt vagy bi uni pasit csak orálra mindenki mindenkivel alapon. Pasiknál kisebb méret előny.Tisztaság inelligencia elengedhetetlen. Szép napot mindenkinek! ( magadott email címre várjuk az érdeklődőket ,fotó előny)
Pár napja meg nem kerestél senkit , mert nem vagy független . Ezt irtad
(Ez egy válasz Makkom üzenetére (2022. 12. 09. péntek 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 09. péntek 14:37

Sziasztok!
27 éves srác keresi egy érettebb felfogású hölgy vagy pár társaságát. Beszélgetés, barátkozás céljából. A többi pedig lehetőség és szimpátia kérdése.
27 éves srác keresi egy érettebb felfogású hölgy vagy pár társaságát. Beszélgetés, barátkozás céljából. A többi pedig lehetőség és szimpátia kérdése.
Zalaegerszegen időseb hölgyet nyalnék. Privátban keres.
Sziasztok!
28 éves pasiként érettebb hölgyet keresnek Borsod megyében
utazást megtudom oldani

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
37 éves fiatalos de érett, extra potens, egyedülálló, egyedül élő férfi ismerkedne érett Nővel...És időm is van a másikra nem csak 1-2 óra...hasonlót keresek. Írj és beszéljünk. Autóm is van, mobilis is vagyok.
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már van az oldalról, kölcsönös szimpátia estén csatlakozom! Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Adatlapunkon reírtak alapján ismerkednénk .....
Privát üzeneteket várunk.
Hájrá ki felel meg a leírtaknak,kivel lehetünk??
Privát üzeneteket várunk.
Hájrá ki felel meg a leírtaknak,kivel lehetünk??
Fiatal vékonyelhanyagolt szexmániás, biszexet elfogadó lánynak lennék állandó szexpartnere!
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!
Sziasztok! Fiatal srácot keresünk adatlap szerint. Borsod megye. 40es pár. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok, Bajai független pasi vagyok, hölggyel -párral ismerkednék rendszeres randikhoz.
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Nyíregyházán idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Hetero urat,hölgyet,fiút vagy lányt keresek akit izgatnak az amatőr szexfilmek,meg a közös masztizás!Helyem van,igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye!Elérhetőséget írj kérlek!
Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.