60+os férfit keresünk!
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok párral ismerkednék aki komolyan gondolja a hétvégéim szabadok, idősebb pár is írhat.
420Ma hölgy vagy pár?

Sziasztok! Fiatal srácot keresünk adatlap szerint! Lehetőleg Borsodban élők írjanak! 40-es pár vagyunk.
Fital párok, lányok, akik kedveleik az érett pasit, bátran írjanak!
Kis eltérővel jó lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 01. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 01. szerda 22:20

Törölt felhasználó (4659923)

Sziasztok fiatal fiút keresünk harmadiknak a hölgy örömére, Szolnok, Kecskemét környékén
Rendben
Írj bátran
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 03. péntek 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 03. péntek 00:46
Írj bátran

Törölt felhasználó (4696471)

Esetleg privát üzenetben beszélhetnénk
Sziasztok!Én egy Várpalotai srác vagyok!Sok mindenben benne lennék de csak párok, vagy lányok érdekelnek! Helyem van akár hétköznap is, utazni is tudok bizonyos keretek közt! Most van szakállam, sok tetoválás!De igényes vagyok!Ha úgy van várom az üzit!!
Szívesen csatlakoznèk párhoz ma esteBp. Pest megye környékén utazni tudok
Ma este tali?
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Sziasztok! Max 40 évesig keresek Hölgyet közös fantázia dús játszadozásokra.
Esetleg privát üzenetben beszélhetnénk
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2023. 02. 01. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
40 éves vagyok. 60 év fékezi hölgyek vagy párral ismerkednék.
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Hello! Fiatal srácot keresünk harmadiknak a hölgy örömére. Borsodi pár. Sok sikert mindenkinek.
Szopható,fejhető pasit keresek Budapesten van helyem