Sziasztok. Kizárólag instagramon válaszolunk!!! Insta nevünk: harmasvagyak2
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45év alatt keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod sorom hármasra keresünk!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45év alatt keresünk!
Anyagiaktól mentesen keresünk egyetlen partnert aki valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkezik! Aki a bemutatkozása során egy normál és egy intim képet nem hajlandó küldeni azzal nem is folytatnánk a beszélgetést! Első soron cuckoldra(kettesben a párommal) másod sorom hármasra keresünk!
Cumiztatnék most Kőbányán ,sovány , fiatalt ! Helyem van... csak nyelned kell !
Sziasztok! Borsod megyében keresünk fiatal srácot. Mi 40es pár vagyunk. Komoly srácok írjanak nekünk. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok. Békés megyében keresem nálam idősebb partnerem!
Sziasztok! Olyan hölgyek,párok ismeretségét keresem,akik megismerkednének egy 48 éves perverz bi pasival!
Kevés tabut ismerő,nyitott pasi vagyok!
Kevés tabut ismerő,nyitott pasi vagyok!
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Sziasztok Extra méretű pasi vagyok, keresek 50 pluszos hölgyet illetve hölgy tagu párt
Heteró párral ismerkednék!
Adatlapunk alapján ismerkednénk....
Privát üzeneteket várunk .
Privát üzeneteket várunk .
Fiatal hölgynek lennék változatlanul mentora!
sziasztok.
Szívesen csatlakoznék párhoz 27 év úrként a hölgy örömére. Utazni tudok, diszkréció adott, ezért privátban légyszíves. 30- 40 es korosztályú pár is szóba jöhet
Szívesen csatlakoznék párhoz 27 év úrként a hölgy örömére. Utazni tudok, diszkréció adott, ezért privátban légyszíves. 30- 40 es korosztályú pár is szóba jöhet
Sziasztok!
Szolnoki fiatal lánnyal ismerkednék kölcsönös minden jóval!
Várom üzidet hogy megismerkedhesünk!
Szolnoki fiatal lánnyal ismerkednék kölcsönös minden jóval!
Várom üzidet hogy megismerkedhesünk!
Sziasztok!
Kecskeméten szopnék kocsiban!
Ha érdekel írj!
Kecskeméten szopnék kocsiban!
Ha érdekel írj!
Mielőtt tiltasz, győződj meg arról, hogy valós pár vagyunk - e ! Mert azok vagyunk ! A telefon szimplán levolt merülve.
5 percet vártál volna, és tudtál volna beszélni a párommal ! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 22. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
5 percet vártál volna, és tudtál volna beszélni a párommal ! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 22. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4417992)
2023. 02. 22. szerda 14:51
Pár vagy Hölgy akik szeretik elhúzva, hosszan élvezni a jó társaságot akár reggelekig...akad? fokozzuk egymást privi. Egyedül élek, van autóm-táv sem gond, csak olyan írjon aki telefonon is vállalja magát és személyes kapcsolatok miatt van itt.
Érett hölgyet keresek Szolnokon
Eger és déli vonzáskörzetében keresek Hölgyet vagy Párt korhatár nélkül!
Sziasztok! Fiatal srácot keresünk adatlap szerint. Borsod megyén belül. Szép napot mindenkinek.