Sziasztok!
38 éves nem független sportos srácként hölggyel illetve párral ismerkednék Budapesten és környékén. Hármasban tapasztalt, határozott, intelligens és nem utolsó sorban diszkrét srác vagyok.
38 éves nem független sportos srácként hölggyel illetve párral ismerkednék Budapesten és környékén. Hármasban tapasztalt, határozott, intelligens és nem utolsó sorban diszkrét srác vagyok.

Sziasztok!Segédeszközöket(dildo,gésa golyó,vibrátor,felcsatolhatós)kedvelő partneremet keresem.Hely megoldott(adatlapom szerint)Akár már a ma este is szívesen várlak
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!,,,,,,;;;;;,,,,,
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Adatlapunon leírtak alapján keresgélnénk.....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakoznék szívesen. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el...Köszönöm!
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok
Mai napon lenne nő vagy pár? Szóló ápolt pasiként találkoznék! Képek a profilomban. További szép napot kívánok!
Mai napon lenne nő vagy pár? Szóló ápolt pasiként találkoznék! Képek a profilomban. További szép napot kívánok!
sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
Kalandot keresek Szabolcsban, Hajdú biharban. Tömegközlekedéssel tudok utazni, helyem nincs.Akár napközben is, írjon akit érdekel.
Sziasztok!Segédeszközöket(dildo,gésa golyó,vibrátor,felcsatolhatós)kedvelő partneremet keresem.Hely megoldott(adatlapom szerint)Akár már a ma este is szívesen várlak
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Sziasztok 18+vagy 70+hölgyet keresnék minden földi jóra leveleket privátba küld légyszives köszi
Megismerkednék, korban érettebb hölgyel illetve párokkal, alkalmi vagy akár rendszeres együttlétekre.
Magára és környezetére igényes, ápolt, nagyobb méretű, maximálisan potens srác vagyok, tág fantáziával!
Amennyiben érdekes lehetek, írj!
Magára és környezetére igényes, ápolt, nagyobb méretű, maximálisan potens srác vagyok, tág fantáziával!
Amennyiben érdekes lehetek, írj!

Sziasztok! Hetero alapon, sportos, igényes, tapasztalattal rendelkező, potens 40-es pasiként csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére akár fiatalabb, akár idősebb korosztályból.
sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Sziasztok!Ma estére keresnék"játszótársat".
Sziasztok !
Szekszárdi nyitott középkorú párt házaspárt hölgyet keresek akár idősebb korosztályból is ma esti kellemes ismerkedéshez találkozáshoz. Jelentkezéseteket üzenetben várom.
Szekszárdi nyitott középkorú párt házaspárt hölgyet keresek akár idősebb korosztályból is ma esti kellemes ismerkedéshez találkozáshoz. Jelentkezéseteket üzenetben várom.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok