Sziasztok! 58 éves pár keres pasit v.párt,csüt.péntek estére.
Tata környéke!
Olyan jelentkezzen aki mer is találkozni.
Tata környéke!
Olyan jelentkezzen aki mer is találkozni.
Hello! Fiatal srácot v pasit keresünk adatlap szerint! Max 60km! Mi borsodi pár vagyunk. Sok sikert mindenkinek.
Adatlapunk alapján keresünk harmadiknak fiatal pasit!
Sziasztok. Idősebb igényes hölgyet keresnék kölcsönös örömszerzésre! Esetleg keresek nagy cicis, esetleg mell pc-s hölgyet is! 21/F (adatlapomon képek,infó.) esetleg párokhoz is csatlakoznék (ebben sajnos még nem részem.) pest megye, jszm megye, heves megye. Mende 80km-s körzete! Autómban, vagy ha van helyed akkor utazni tudok! Csók! wave
Sziasztok! Szívesen ismerkednék érett hölgyekkel, idősebb korosztállyal is.
Én 35 éves, 165 magas, 70 kg-os pasi vagyok.
Hajdú Bihar, vagy Szabolcs megyékből, de bárhonnan szívesen ismerkedek.
Ha felkeltettem érdeklődésed: írj.
Én 35 éves, 165 magas, 70 kg-os pasi vagyok.
Hajdú Bihar, vagy Szabolcs megyékből, de bárhonnan szívesen ismerkedek.
Ha felkeltettem érdeklődésed: írj.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
50+ höpgyel vagy párral ismerkednék.Komoly,valós,kedves és megbízható ferfi vagyok!Privátban keressetek bátran!
50+ höpgyel vagy párral ismerkednék.Komoly,valós,kedves és megbízható ferfi vagyok!Privátban keressetek bátran!
23 éves vagyok, Budapest 18. kerület és környékén kényeztetnék idősebb hölgyet. Hely is megoldható.
Fiatal hölgy, aki szeretne egy érett pót papát?
39 éves, nem független, de elhanyagolt férfiként keresem ma vagy holnap estére női partneremet Budapesten. Hellyel rendelkezem.
Sziasztok. Idősebb igényes hölgyet keresnék kölcsönös örömszerzésre! Esetleg keresek nagy cicis, esetleg mell pc-s hölgyet is! 21/F (adatlapomon képek,infó.) esetleg párokhoz is csatlakoznék (ebben sajnos még nem részem.) pest megye, jszm megye, heves megye. Mende 80km-s körzete! Autómban, vagy ha van helyed akkor utazni tudok! Csók! wave
Diszkrét ápolt pasiként,pároknak nyalok,szopok,masszírozok.Alkalmanként vagy rendszeresen.
34éves sportos,diszkrét,ápolt férfi vagyok párokkal vagy nőkkel találkoznék ma budapesten,helyem van kell több infó és kép privátba
Sziasztok,
szívesen csatlakoznék Pesten és közelében idősebb párhoz a hölgy örömére. Fiatal sportos srác vagyok, utazni tudok
szívesen csatlakoznék Pesten és közelében idősebb párhoz a hölgy örömére. Fiatal sportos srác vagyok, utazni tudok
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Fiatal lányt vagy párt meglocsolnék

Sziasztok,
40 feletti házaspárt fogadnék Pécsett.
40 feletti házaspárt fogadnék Pécsett.
Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Sziasztok !
Laza tartós diszkrét kapcsolathoz ismerkednék Szekszárdi nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral hölggyel kellemes találkozásokhoz. Ha van olyan akik szívesen ismerkednének akkor várom privát jelentkezésüket.
Laza tartós diszkrét kapcsolathoz ismerkednék Szekszárdi nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral hölggyel kellemes találkozásokhoz. Ha van olyan akik szívesen ismerkednének akkor várom privát jelentkezésüket.