Srácokat keresünk.
Adatlapot olvass,ha mindennek megfelelsz akkor írj légyszi,privátban.
Face-sittinghez keresek fital lányt / hölgyet, aki rejtett vágyát szeretné kielégíteni azzal, hogy ráülne egy ötvenes, jóképű pasi szájára és ebben a helyzetben többször el is élvezne. Nem kéne, hogy más történjen, de ez sokáig. Intelligencia lényeges!!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! MA ESTI KALAND
Autós kaland is oké! MA ESTI KALAND
Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Ismerkednèk
Hölggyel, párral
Hölggyel, párral
Esztergom + 20 km környékéről keresek fiatal illetve idősebb csajokat illetve párokat. Helyem van, de a természetben is jó.
Intim: 20/6.
Intim: 20/6.
Kaposvári 50 éves pasi fiatalokhoz beszállna Kaposváron diszkréten! Hely kell!Privire írjatok
Irtam privit
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 04. kedd 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 04. kedd 17:29
Törölt felhasználó (4658489)

Keresek zeg és környékén alkalmanként búvóhelyet a többit privátban
Keresek zeg és környékén alkalmanként búvóhelyet a többit privátban
Fiatal párral ismerkednénk!
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...

Többesben tapasztalatlan 24 éves srácként csatlakoznék hetero alapon!
Ma este autóban szopnék! Akár kíváncsi heterot is. Diszkréció fontos. Tata, Komárom környéke!
Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Sziasztok 20 éves srác vagyok és érett nőket keresek akit nem zavar hogy meg nem vagyok profi

Srácokat keresünk.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké!
Hétfőre keresünk fiatal pasit harmadiknak, adatlapom szerint.
Veszprémben ma este kiverném valakinek, vagy akár szopnám, de csak viszonzás nélkül, írj bátran

Profilunkon feltüntetett feltételekkel keresünk idős férfit perverz szexhez. Csak 60+