Hello
Akár hosszabb távon is gondolkodó, egyedülálló hölggyel szeretnék ismerkedni -talalkozni, Nyíregyháza és környékén.
Én egy ápolt, igényes 32 éves hetero pasi vagyok.!
Akár hosszabb távon is gondolkodó, egyedülálló hölggyel szeretnék ismerkedni -talalkozni, Nyíregyháza és környékén.
Én egy ápolt, igényes 32 éves hetero pasi vagyok.!
Sziasztok! Fiatal érdi srác keresi érettebb párját mindenfélére

Sziasztok holnap jön Pár vagy Lány Balatonra Siófokra strandolni .
Sziasztok!
Estére keresek budapesti hölgyet vagy párt közös kis huncutkodáshoz.
Üdv
Z
Estére keresek budapesti hölgyet vagy párt közös kis huncutkodáshoz.
Üdv
Z
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony fiú vagyok.
Idős molett, duci hölgyet keresek Debrecen és környékén diszkrét kapcsolara. Ha érdekel írj privát üzenetben. Én 33 vagyok 188/120..
Sziasztok
érett férfi keres fiatal diáklányt hosszutávra szexárd és környéke.
keress bizalommal nem fogsz csalodni
érett férfi keres fiatal diáklányt hosszutávra szexárd és környéke.
keress bizalommal nem fogsz csalodni
Sziasztok! Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Ápolt 40es nő feleség egy 27 éves fiúnak?
Péntek este is jó
(Ez egy válasz mikita üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 16:36

Ma este Monor Albertirsa körzetében puncit kényeztetnék, nyalnék, esetleg enyhe bi is bejön!
Sziasztok!
Szegedi fiatal, sportos alkatú srác ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal(heteró alapon, vagy cuckoldra). Helyem sajnos nincs, de minden más téren nem okoznék csalódást
Szegedi fiatal, sportos alkatú srác ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal(heteró alapon, vagy cuckoldra). Helyem sajnos nincs, de minden más téren nem okoznék csalódást

Sziasztok
22 éves pasiként keresek idösebb hölgyeket ,akik szeretik ha sokáig nyalhatják öket .kecskemét és környékén.
22 éves pasiként keresek idösebb hölgyeket ,akik szeretik ha sokáig nyalhatják öket .kecskemét és környékén.
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...
Ma este Monor Albertirsa körzetében puncit kényeztetnék, nyalnék, esetleg enyhe bi is bejön!
Budapesten keresek érettebb hölgyet. Nekem a legjobban az tetszik, ha élvezi a partnerem.
Sziasztok! Egy 27 éves nővel keresnénk egy párt, akikhez csatlakozhatnánk. A nő előbb nézne minket hármasban, majd ha felizgulna, akkor szívesen beszállna. Szombathelyi párt keresnénk, de ha netán lenne olyan nem szombathelyi pár, akik szívesen utaznának, akkor tudnék foglalni lakást Szombathelyen.
Sziasztok ápolt hölgyel ,vagy egy kedves párral ismerkednék,normális ápolt méretes férfi vagyok,ha ez számít,de tudom nem ez a lényeg. Szeretem a naturista életmódot is ,rendszeresen járok Délegyházára,ha van olyan hölgy aki jönne nudizni,de egyedül nem akar,ő is írjon. Az ismerkedés fontos,és a szimpátia. Képeim vannak fent és adatlap is kitöltve. Ápoltság is fontos,alkati megkötésem nincs.
Pécs és környékén valaki(k)?
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn! Helyem sajnos nincs de utazni tudok! Sziasztok!
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...