Kedd estére keresünk fiatal/os/, ápolt, sportos pasit harmadiknak Pesten. Nem programokra, nem éjszakára, csak szexre. Nyalás és dugás a fő irány mindössze.

Face-sitting céljából változatlanul keresem azt a (lehetőleg) fiatal lányt, akit sokáig nyalhatnék és aki képes így több orgazmust is elérni.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, a számra élvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt.
Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, a számra élvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt.
Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
hiányoznak az érett, telt, kerek csöcsök(et szopni) ...és abba nem hagyni

Ötleteim nekem is...
(Ez egy válasz Anette07 üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok 21 éves srác keressne nőket és párokat Eger környékén
Sziasztok!
Budapesti 33 éves potens férfiként keresek ma estére egy hölgyet kis lazulásra, huncutkodásra. Helyem 11.kerben van.
Üdv
Z
Budapesti 33 éves potens férfiként keresek ma estére egy hölgyet kis lazulásra, huncutkodásra. Helyem 11.kerben van.
Üdv
Z
Sziasztok. 11 kerből keresek idősebb pasikat/párokat.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Masszőr tanulóként Zalaegerszeg és környéken keresek olyan hölgyeket akin lehet gyakorolni
Sziasztok! Holnapi napra( szombatra) ismerkednenk fiatal, jóméretű sráccal . Bi ok, gumi kell. Hely van Budapest II. ker
Masszőr tanulóként Zalaegerszeg és környéken keresek olyan hölgyeket akin lehet gyakorolni??
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék fiatal hölggyel , párral! Olyanokkal akik tudják mit akarnak és élvezik is! De kíváncsiskodók is írhatnak!
Szívesen ismerkednék fiatal hölggyel , párral! Olyanokkal akik tudják mit akarnak és élvezik is! De kíváncsiskodók is írhatnak!

Érdekes elképzelés, lennének ötleteim
(Ez egy válasz Jocoo99 üzenetére (2023. 11. 17. péntek 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 17. péntek 18:24

Budapesten keresek érett hölgyet, esetleg állandó partnere lennék.
23 éves, sportos, budapesti srác csatlakozna párokhoz, illetve lányokhoz.
Fiatal nőt keresünk hármasra, szimpátia alapon
Sziasztok!
Üdv
Z
Üdv
Z
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
23 éves, sportos, Budapesti srác keresne alkalmi, vagy akar hosszu távra szexpartner. Párokhoz is szívesen csatlakozok. Több infó privátba.