Péntek estére keresem hölgy, pár társaságát Budpesten, és vonzáskörzetében, 25-60 éves korig.
Infók az adatlapon.
Infók az adatlapon.
Szia. Budapesten találkoznék érett, intelligens nővel masszázsra és orális kényeztetésre a jelentkező örömére.

Budapesten keresek akár érettebb hölgyet, alkalmit, vagy, állandót.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok! Hölgyet, vagy párt keresek kellemes kikapcsolódásra, tartósabb dologra. Elsősorban Miskolc és Borsod megye, de ha valaki komolyan gondolja, minden csak megbeszélés kérdése.

Zalaegerszegen szerda, csütörtök este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, egyeztessünk privátban. Köszönöm
Sziasztok!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,házibarát kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,házibarát kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Sziasztok!
Szombathelyen Lányt vagy Nőt keresnék aki elkapna a felcsatolhatójával és meg döngetné a még szűz fenekem.
Esetleg még Hetero pár is szóba jöhet ahol kizárólag a Hölgy megtenné,hogy megdug a felcsatolhatójával!
PASIK KIZÁRVA!!!
Helyem van csak a műfarkat hozd magaddal amennyiben megkefélnél!!!
Esetleg még Hetero pár is szóba jöhet ahol kizárólag a Hölgy megtenné,hogy megdug a felcsatolhatójával!
PASIK KIZÁRVA!!!
Helyem van csak a műfarkat hozd magaddal amennyiben megkefélnél!!!
Sziasztok!
Az augusztus 12-15-éig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. A nagyobb korkülönbség (fiatalabb vagy idősebb partner) előny. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-15-éig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. A nagyobb korkülönbség (fiatalabb vagy idősebb partner) előny. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Hello németországbol BW tartomanybol keresek asszonyokat parokat 22 eves vagyok fiatal srac aki non stop kanos!
Sziasztok..
Párral ismerkednék hölgy örömére.
Szőrös intim előny. 30 - as urkent ismerkednék.
Érettebb párok is írhatnak.
Whatsup van.
Budapest- Pest megye, Tatabányaig bezárólag...
Párral ismerkednék hölgy örömére.
Szőrös intim előny. 30 - as urkent ismerkednék.
Érettebb párok is írhatnak.
Whatsup van.
Budapest- Pest megye, Tatabányaig bezárólag...
Keresem, dekoratív, nem dohányzó 45-55 közötti hölgy partnerem Szolnok 60km körzetében!
Sziasztok!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,baráti kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,baráti kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék ///// Fiatal párok és fiatal srácok is érdekelnek (;:/-:;())(;:/-
Pécs ma este valaki?
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.