Ma délután a hatvani strandon pár ,lány esetleg bi uni pasi? Fél liter Fanta a kézben és egymásra ismerünk
Sziasztok párok.
28 éves úrként szívesen csatlakoznék harmadiknak hölgy örömére. Vagy privát buli is érdekes lehet számomra.
Van tapasztalatom tobbesben.
Várom privát üzenetet. Telefonszámot szívesen adok, amennyiben komoly az érdeklődés.
Pest megye, Budapest.
Vagy Komárom vármegyeben keresek
28 éves úrként szívesen csatlakoznék harmadiknak hölgy örömére. Vagy privát buli is érdekes lehet számomra.
Van tapasztalatom tobbesben.
Várom privát üzenetet. Telefonszámot szívesen adok, amennyiben komoly az érdeklődés.
Pest megye, Budapest.
Vagy Komárom vármegyeben keresek
Pécs és környékén?
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!
Sziasztok!
Harmincas, ápolt, igényes, mások által helyesnek tartott nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt kellemes együttlétekre. Szex terén sokrétű tapasztalatom van, intimem 18/4 borotvált. Sportos testalkatom van és nem szeretem az egy menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek. A nagy korkülönbséget (bármelyik fél "javára"
nagyon szeretem.
Harmincas, ápolt, igényes, mások által helyesnek tartott nem független pasiként keresek hölgyet vagy párt kellemes együttlétekre. Szex terén sokrétű tapasztalatom van, intimem 18/4 borotvált. Sportos testalkatom van és nem szeretem az egy menetes játékokat. Bp, Érd és ezek környékén keresek. A nagy korkülönbséget (bármelyik fél "javára"

Budapesten keresek akár érettebb hölgyet, alkalmit, vagy, állandót.
Komoly szubmisziv not keresek aki tobbre vagy egy dominans nagy farku pasi szemelyeben....

Sziasztok. Gödöllő Hatvan környékên keresek hosszútavra titkos partnert. Párokkal is ismerkednêk. Eseteg olyan férfival is beszélgetnék akit izgatna ha mas férfi ismerkedne a parjával
Sziasztok. Magára adó, 45éves, igényes pasi, fiatal lányt vagy kettő barátnőt kényeztetne. Győr
Pécs és környékén?
Sziasztok! 23 éves fiatal, tapasztalt pasiként ismerkednék idősebb korú nővel, esetleg párral a hölgy örömére, szimpátia esetén akár hosszútávon.
Aki szívesen ismerkedne egy fiatal, tapasztalt, kényeztetni imádó pasival, az nyugodtan írjon.
Sopron-Szombathely vasútvonalon és közeli helyeken (Bük, bükfürdő, simaság, csepreg, stb) ismerkednék.
Aki szívesen ismerkedne egy fiatal, tapasztalt, kényeztetni imádó pasival, az nyugodtan írjon.
Sopron-Szombathely vasútvonalon és közeli helyeken (Bük, bükfürdő, simaság, csepreg, stb) ismerkednék.
50/186/100 Budapesti nagyméretű (21/6) férfi...
Párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi is mehet...
.
Párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi is mehet...
.
Sziasztok.
Pesten és környékén, Fiatal Hölgy/Csajszi aki szeret Cummizni,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?
Pesten és környékén, Fiatal Hölgy/Csajszi aki szeret Cummizni,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Zalaegerszegen vasárnap estére keresek pasit, akit lehet orálisan kényeztetni. Helyem lesz. Privátban egyeztessünk, köszi szépen.
Jó méretü pasit az adatlap alapján, diszkrét rosszalkodásra.

Sziasztok. Magára adó, 45éves, igényes pasi, fiatal lányt kényeztetne! Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát! Győr
Érett nővel, párral ismerkednék!
Strap-on szexhez keresek olyan Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt aki a felcsatolható műfarkára húzna egy análisan szűz pasit!Pároknál csakis Női aktivítás jöhet szóba!Szombathelyi 45.é. pasi vagyok!Búvóhelyem van.Csakis strap-on szex érdekel!!