Sziasztok.40-es borsodi nöt keresek.
Debrecen környékéről valaki?Hölgyek?
Sziasztok!
Én 27 éves 163cm, 60kg, barna haju, kék szemü srác vagyok, és szívesen beszállnék hozzátok, ha kell még rólam infó, vagy kép, írjatok a zolika250@citromail.hu címre.
Puszi (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 17. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 17. szerda 09:48
Én 27 éves 163cm, 60kg, barna haju, kék szemü srác vagyok, és szívesen beszállnék hozzátok, ha kell még rólam infó, vagy kép, írjatok a zolika250@citromail.hu címre.
Puszi (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 17. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)

Mi egy férfit keresünk harmadiknak Győr és környékéről.
Én Vas-i vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 17. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 17. szerda 09:48
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 17. szerda 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)

szivesen beszalnk idisebb parokhoz...mindenki oromere...biszex vagyok..imadok nyalni es szopni, a dugasrol nem beszelve!
Sziasztok!
Ma este szivesen csatlakoznék párokhoz,vagy szoló lánnyal tölteném el kellemesen a szabadidőmet.
Irjatok mailben ha valakinek ok.
Köszi.
Ma este szivesen csatlakoznék párokhoz,vagy szoló lánnyal tölteném el kellemesen a szabadidőmet.
Irjatok mailben ha valakinek ok.
Köszi.
tatabányai idősbb párhoz /45-80/diszkréten betársulnék én 37é 176/75kg nős fiú vagyok mail:labda70@citomail.hu
Győri lányt,párt keresek!30/175/70,20/5 zöld szem,tüsi haj,sportos test,igényes nem független pasi vagyok!!helyem van!!msn:tommyka28@hotmail.com, mail:Tommyboy28@freemail.hu
szia. 30 éves kapcsolatban élő sportos testalkatú srác vagyok aki érett hölgyek társaságát keresi, megfelelő diszkréció mellett.
köszi
köszi
33 éves erős testalkatú,de átlagos nfg srác vagyok Vas megyéből, keresek érett hölgyet, aki úgy érzi, hogy van elegendő szexuális fantáziája és meg is szeretné valósítani.
Hello mindenki!!
20 éves szűz srác vagyok keresem azt a hölgyet (Baranya megyéből) aki megszabadítana ettől a "tehertől"
Email cím: sulu1701@citromail.hu
20 éves szűz srác vagyok keresem azt a hölgyet (Baranya megyéből) aki megszabadítana ettől a "tehertől"
Email cím: sulu1701@citromail.hu

ccccc

Írtam neked privát üzenetet.
(Ez egy válasz lacus54 üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 10:37

Szeretném ha valaki jól megdugná a párom, persze ez nem olyan egyszerű mert Ő nem engedi. Te vállalkoznál? 52-éves csinosnak mondott.
Szeretném ha valaki jól megdugná a párom, persze ez nem olyan egyszerű mert Ő nem engedi. Te vállalkoznál? 52-éves csinosnak mondott.
borsodiak figyelmébe!!!
sziasztok.szivesen beszállnék borotvált szerszámommal párokhoz,elhanyagolt lányok/asszonyok is irhatnak.küldj mailt mert nem sürün nézem az oldalt.
email:faszi25@hotmail.com
sziasztok.szivesen beszállnék borotvált szerszámommal párokhoz,elhanyagolt lányok/asszonyok is irhatnak.küldj mailt mert nem sürün nézem az oldalt.
email:faszi25@hotmail.com
sziasztok Tommy vagyok!győri pasi vok 20/5 intimmmel..30/175/70 rövid haj,sportos test!helyem van!!irjatok!!lányok,párok!! msn:tommyka28@hotmail.com
19 éves Györi srác vagyok.Idösebb nőket kényesztetnék,kor nem számit.Email+msn cimem: Bela1818@freemail.hu
Sziasztok! Ápolt igényes és sportos alakatú 21 éves férfi talákozna középkorú nőkkel! A többit majd mailben.(hombre1255@citromail.hu)