Fiatal vékony szexmániás lánynak lennék mentora!
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj.
polt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok, szexhintámba várom vállalkozó kedvű hölgy jelentkezését Bp-en...
polt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
SZIASZTOK!
PÁROKHOZ CSATLAKOZNÉK VAGY HÖLGYET KERESEK AKI SZERETI AZ AKTÍV FÉRFIT ZALA MEGYÉBŐL :KESZTHELY S KÖRNYÉKÉRÓL. CSAKIS NŐ PÁRTI VAGYOK FÉLREÉRTÉS VÉGETT! HA NŐ VAGY VAGY PÁR S KERESEL EGY AKTÍV FÉRFIT AKKOR NE TARSDD MAGADBA ÍRJ.
DE EMBER 20 TÓL- JANUAR 4. IG JÓ KERESEK CSAK.
PÁROKHOZ CSATLAKOZNÉK VAGY HÖLGYET KERESEK AKI SZERETI AZ AKTÍV FÉRFIT ZALA MEGYÉBŐL :KESZTHELY S KÖRNYÉKÉRÓL. CSAKIS NŐ PÁRTI VAGYOK FÉLREÉRTÉS VÉGETT! HA NŐ VAGY VAGY PÁR S KERESEL EGY AKTÍV FÉRFIT AKKOR NE TARSDD MAGADBA ÍRJ.
DE EMBER 20 TÓL- JANUAR 4. IG JÓ KERESEK CSAK.
Egy Lány vagy Hölgy aki kényeztetne egy 18cm- es formás farkat édeskés spermával? Gödöllő-Vác- BP. Környékén.
Sziasztok! Adatlapom szerint partnerem keresem
Csak bátran!
Csak bátran!
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így /izgat a terhes szex / kismama szex csöpögő tejes cicik / spermás játékok és pisi szex is a kedvencem / ….csak . privátba írj !! Szeretem a fiatalokat is
!! No homo !!
!! No homo !!
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Vasárnap délutánra keresünk biszex pasit hármas szexre.
Sziasztok!
Fiatal 22 éves fiú vagyok Budapestről, szívesen ismerkednék valakivel/valakikkel, a mai vagy a holnapi napon.
Puszi
Fiatal 22 éves fiú vagyok Budapestről, szívesen ismerkednék valakivel/valakikkel, a mai vagy a holnapi napon.
Puszi
Fiatal nagy mellű de főként dus szőrzetű lányt nyalnék élvezésig,szereted ha alaposan kinyalnak irj.Pécs
Sziasztok!
Baràtsàgos, diszkrét bi férfitagu fiatal, fiatalos pàrral ismerkednék.
Baràtsàgos, diszkrét bi férfitagu fiatal, fiatalos pàrral ismerkednék.
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így /izgat a terhes szex / kismama szex csöpögő tejes cicik / spermás játékok és pisi szex is a kedvencem / finom finom ….csak . privátba írj !!! Imádóm a fiatal párokat nagyon is volt már részem ilyen felállásban is !// no homo !!!/
Sziasztok, hölgyhöz/párhoz csatlakoznék a társkereső profilomban leírtak alapján. Ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok üzit
Hali szulas liget kerepes Mogyoród felé valami izgalmas fincsi program valaki? Kéne egy kis punci ...
Sziasztok, 18-án este,19. reggelig egy jó kis élvezetes együttlétre keresem partneremet, vagy csatlakoznék párokhoz bi- illetve hetero alapon. Helyileg Budapest 10. kerületben lenne helyem,de autó van és szívesen mozgok én is. Jómagam 38 éves, fiatalos, értelmesnek tartott srác vagyok. Képek, további részletek üzenetben.
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Ápolt, nem dohányzó 30 as pasi vagyok debrecenben keresek hölgyet, helyem van.

laci0099

szofitomi