Idősebb férfinak szopnék. Hely ok BP!
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Ha Neked-nektek is hiányzik az a bizonyos plusz, mely feltölt, izgalmat hoz a hétköznapokban, hétvégékben akkor lehet ugyanarra vágyunk.

Jóreggelt! Hölgyet keresek ma 10-11 óra körülre alkalmi kalandra, helyem van, diszkréció fontos! Kor nem lényeg, légy ápolt. Pest jászberényi út X. Ker
Helló 60+ nöt keresek Szolnokon vagy környékén irj privátba nem leszek hálátlan hid el.
sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en
Szigethalom-Dunavarsány környékén szopnék idősebb férfit,
kocsiban is
kocsiban is
Fiatal (de 18+) lányt keresek állandó diszkrét kapcsolatra.

Fiatal lányt keresek Pécsen, MEGHÁLÁLOM...
Sziasztok! Ismerkednék, érett idősebb férfival! Diszkrét titkos kapcsolatot keresek!
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Sziasztok rámina egy Szabolcsi nő aki titkosat szeretne ?
Ha Neked-nektek is hiányzik az a bizonyos plusz, mely feltölt, izgalmat hoz a hétköznapokban, hétvégékben akkor lehet ugyanarra vágyunk.

Párokat keresünk négyes szexre. Ha lenne itt valós pár szívesen ismerkednénk.
Kecskemét-Budapest vonalon gondolkodunk.
Privát üziket várunk
Kecskemét-Budapest vonalon gondolkodunk.
Privát üziket várunk
Jó humorú, kedves, közvetlen de határozott, domináns férfi vagyok keresek nőket és persze párokat közös programokhoz és természetesen szexhez. Nyitott vagyok és kreatívabb szex terén, akár bizarrabb dolgokra. Szeretek nudizni. Írjatok bátran mindenkinek válaszolok. Nincs preferált korosztály.De szívesen csatlakoznék érettebb
egymást szerető és tisztelő párhoz is. Minden kornak megvan a maga szépsége.
egymást szerető és tisztelő párhoz is. Minden kornak megvan a maga szépsége.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!

Sziasztok Fiatal lányt párt keresünk ma estére Ráckeve textilmentes szaunaestre és másra is!
Sziasztok!
Kedves értelmes párral sétálgatnánk beszélgetnénk ismerkednénk ma és holnap Egerben, vagy a környékén.
Szimpátia esetén négyesben kalandoznánk.
Kérjük nézzétek meg adatlapunkat!
Kedves értelmes párral sétálgatnánk beszélgetnénk ismerkednénk ma és holnap Egerben, vagy a környékén.
Szimpátia esetén négyesben kalandoznánk.
Kérjük nézzétek meg adatlapunkat!