Sziasztok
Idősebb pasi keres alkalmi partnert minden jóra
Idősebb pasi keres alkalmi partnert minden jóra
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit ! Ilyen hármasra keresek párocskát Budapest vonzáskörzetéből !
Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Sziasztok kiéhezett nőt vagy lányt keresek Mérk Vállaj,?

Fiatal lány lenne Pécsen?
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén lenne esetleg nap közben ráérő hölgy vagy pár? Szívesen találkoznék! Keressetek nyugodtan!
Ismerkednék 60+ -os hölggyel vagy (kizárólag a feleség örömére) ilyen hölgytagú párral.
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznéknék Bp-en, az adatlapom szerint. 183/87, 47 éves hetero pasi vagyok.
Csoportos maszturbációhoz keresünk Urakat, Hölgyeket Balatonboglári helyszínen. Jelentkezni éjfélig lehet. A hely adott
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Csoportos maszturbációhoz keresünk Urakat, Hölgyeket Balatonboglári helyszínen. Jelentkezni éjfélig lehet. A hely adott
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Egerben és a környékén nyaraló párral ismerkednénk, kalandoznánk!
Egerben és a környékén nyaraló párral ismerkednénk, kalandoznánk!
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek egy kedves, nyitott hölgyet vagy párt akár rendszeres, tabumentes szexre a közelemből (Érd, Bp vagy ezek környéke). 18/4 kitartó, játékos és többlövetű, borotvált intimmel tudok szolgálni. Holnap kb. de. 10-től autóval tudok menni, napközben játszadozásra vágyó partnereket keresek! Lehetsz nálam jóval fiatalabb, de korban érettebb is.
Nehéz helyzetben lévő fiatal lányt keresek Pécsett