Sziasztok!
Örömmel kényeztetnék szexi lányt. 41 vagyok. Fiatal lányra vágyom, de természetesen nem csak
Ha úgy alakul, szívesen szereznék hármasban vagy többesben is tapasztalatot, hetero alapon.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Örömmel kényeztetnék szexi lányt. 41 vagyok. Fiatal lányra vágyom, de természetesen nem csak
Ha úgy alakul, szívesen szereznék hármasban vagy többesben is tapasztalatot, hetero alapon.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Orálisan kényeztetnék huszonéves nőket. Popsiddal is szívesen ellennék.
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Megismerkednék egy olyan sráccal,úrral aki már régóta szeretné kipróbálni milyen lehet egy fiúval együtt hokizni,megérinteni a farkát vagy még kicsit többet...csak amit mindketten szeretnénk.Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok.Helyem van Pestmegyében.Kérlek akkor irj ha valóban szeretnél találkozni.Köszönöm!
50+ os pasi kalandot keres
Sziasztok, belevaló hölggyel ismerkednék Bp-en, 48 éves normális, hetero pasi vagyok. Helyem van, utazni is tudok, a szabadidőm pedig eléggé rugalmas
Sziasztok! December 13.án reggel 9:00tol 15:00ig szívesen fogadnék párokat hölgyet Székesfehérváron! Eddig úgy néz ki hogy én plusz egy pár már vagyunk! Természetesen akor lesz tuti mikor mindenki eljönni a talira! 36 éves igényes potens tapasztalt vagyok! Képeim vannak fent az adatlapomon
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Budapest, Pest)Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Írtam
(Ez egy válasz Istvan1993bp üzenetére (2025. 12. 05. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Istvan1993bp üzenetére (2025. 12. 05. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Mai nap holgy aki talalkozna? Fogadni tudok.
Sziasztok. Ma délelőtt a Debreceni termál fürdőbe , délután a szaunába leszünk, párként szívesen ismerkednénk 40 év alatt pasikkal. Borotvált intim rész elvárt. Legyen mindenkinek szép napja
Sziasztok Nyiregyi 49 éves férfi keresi kortól független titkos szeretőjét! Írj és ismerkedünk
Korod legyen 00tól 1000 évesig
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Sziasztok kèt pasi pàrokhoz csatlakozna a hölgy örömère csak hetero alapon.45 46 èves pasik vagyunk lehetöleg Pest megyèben.
Sziasztok, hölgyhöz/párhoz csatlakoznék a társkereső profilomban leírtak alapján. Ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok üzit
Sziasztok 34 éves pasi csatlakozna párhoz, lámyhoz , minden jóra nyitott vagyok , nyalni nagyon imádok
Szeged és környékén.
185/85
Szeged és környékén.
185/85
Megismerkednék egy olyan sráccal,úrral aki már régóta szeretné kipróbálni milyen lehet egy fiúval együtt hokizni,megérinteni a farkát vagy még kicsit többet...csak amit mindketten szeretnénk.Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok.Helyem van Pestmegyében.Kérlek akkor irj ha valóban szeretnél találkozni.Köszönöm!
Hölgyet keresek minden jóra, lehetsz kapcsolatban is. 26 vagyok

laci0099

Carli Banks