Budapesti nőt keresek, diszkrét kapcsolatra. A többit megbeszéljük privátban.
Én 34 éves, magas, igényes.
Én 34 éves, magas, igényes.
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Puncimániás,fehérneműregerjedő kiváncsi hetero urat srácot keresek közös hokizáshoz,miközben puncis képeket,videókat nézünk.Inkább esténk érek rá vagy hétvégén,de helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha el is tudsz jönni!Igényes ápolt fiatal srác vagyok!Hitegetők,igérgetők levelezgetők kérem NE!Köszönöm!
Sziasztok! A következő két hétben valamikor - nincs kőbe vésve mikor - hétköznap napközbeni és/vagy péntek esti/éjjeli, több órás szexmaratonra keresnék hölgyet vagy párt, aki bírja is az iramot és szeret hosszan, több meneten és élvezésen át, változatosan szexelni.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk. A nagy korkülönbség plusz pont lenne, akár jóval fiatalabb, akár jóval érettebb(ek) vagy(tok)!
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk. A nagy korkülönbség plusz pont lenne, akár jóval fiatalabb, akár jóval érettebb(ek) vagy(tok)!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Gyál k Környékén mostanában pár vagy hölgy?
Írjatok üzit
Írjatok üzit
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, fiatal lányt kényeztetne. Győr
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral találkoznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Ma délutánra keresek hölgyet, alkalmi kalandra. Nyíradonyban vagy környékén. Este fél9 ig érek rá. Írj és érezzük jól magunkat!
diszkréció fontos!!
diszkréció fontos!!
Sziasztok!
Fiatal 23 éves fiú vagyok és nem voltam még szexmoziban. Szívesen kipróbálnám egy párral vagy hölgyel ma 14.00 körül.
Fiatal 23 éves fiú vagyok és nem voltam még szexmoziban. Szívesen kipróbálnám egy párral vagy hölgyel ma 14.00 körül.
Hello. Párral ismerkednék!! Igényeség fontos!!!
sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en
Sziasztok
Érett / idősebb hölgyet kényeztetnék.
Székesfehérvár és környékén.
Utazni tudok.
Ha van itt olyan nő jelentkezzen.
Érett / idősebb hölgyet kényeztetnék.
Székesfehérvár és környékén.
Utazni tudok.
Ha van itt olyan nő jelentkezzen.
Szép reggelt
A mai napom elég laza,esetleg hölgy aki ráérne és vágyik egy kis kényeztetésre,masszázsra?
Ha lehet privátban folytassuk az elképzeléseink egyeztetését.
A mai napom elég laza,esetleg hölgy aki ráérne és vágyik egy kis kényeztetésre,masszázsra?
Ha lehet privátban folytassuk az elképzeléseink egyeztetését.
Fiatal molett nagy mellű lányt keresek Baranyába. Többit privátba
Sziasztok
Dél - Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan nőt akivel lehetne ismerkedni 38 éves kicsit mackós férfi vagyok. Keresem azt a partnert aki mer nyitni és igazán bevallásos. Ha van itt ilyen kérlek írj
Dél - Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek olyan nőt akivel lehetne ismerkedni 38 éves kicsit mackós férfi vagyok. Keresem azt a partnert aki mer nyitni és igazán bevallásos. Ha van itt ilyen kérlek írj
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok! Fiatal csajszihoz vagy pàrhoz beszàllnék harmadiknak a hölgyet kényeztetni.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen //
Estét Csajszik.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is

laci0099

Gore1965
Veronika P