Kíváncsi hetero pasi Kecskemét?
Helyem van éjszaka is
Helyem van éjszaka is
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális és kulturált pár legyen
Valaki Pesten szopatni diszkrét partnert v szopni nálad Pesten irj
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Sziasztok. Nagyon szívesen ismerkednék párokkal én 26 éves átlagos pasi vagyok. Bács-Kiskun megyében keresnék
40-es párként az esélytelenek nyugalmával keresünk ma estére Hajdú- Bihar megyében, olyan fiatal fiút aki csatlakozna hozzánk egy éjszakára, és tudna utazni is.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Hajdú -Bihar megyei 40 -es párként keresünk fiatalabb fiút vágyaink kiélésére.
Hölgyeknek szívesen segít jófej sportos úr!
masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Sziasztok!
Ózdon keresek formás kemény farkú aktív pasit akár most is.
Helyem van.
Ózdon keresek formás kemény farkú aktív pasit akár most is.
Helyem van.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok! Fiatal Magyar párral ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből! Sajnos hellyel nem rendelkezünk.....
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Sziasztok !
estere keresnek unatkozo fiatal holgyet Budapesten!
helyem van de utazni is tudok!
estere keresnek unatkozo fiatal holgyet Budapesten!
helyem van de utazni is tudok!
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Holnap, szombaton, Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Szabolcsban érett izgató hölgyet kényeztető masszázsban részesítenék!
Helyem van!
Diszkréció fontos!
Helyem van!
Diszkréció fontos!
Sziasztok! Hölgyet, nőt keresek Nyíradonyban, vagy környékén alkalmi titkos kalandra, ma délutánra! (Kb 3 órától) este 9 ig. Diszkréció fontos! Érezzük jól magunkat.
Sziasztok!
28 éves, átlagos alkatú srácként csatlakoznék párokhoz (kor nem számít, sőt). Nyitott vagyok mindenre. Cuckold, enyhe bi is mehet. Hosszútávra is.
28 éves, átlagos alkatú srácként csatlakoznék párokhoz (kor nem számít, sőt). Nyitott vagyok mindenre. Cuckold, enyhe bi is mehet. Hosszútávra is.

laci0099

zsanimiki