Sziasztok. Ma napkozben aki atjonne.? Van helyem. Jo merettel rendellkezo pasi vagyok. Holgyek vagy parok esetleg.
Szia kedves Hölgyem!Massázsra keresek hölgyet, esetleg pár hölgytgját, de nem a férj jelenlétében mert sokesetben ez zavaró a masszázst kapó illetőnek.(diszkréció fontos) Helyem Vas megyében(Őrség) van.Vékony,sportos, formás alkatot preferálom, nagyon ducik kérem ne jelentkezzen. Csak aki komolyan gondolja és igényli a meghitt kellemes ,nem aktus orientált masszázst és heti rendszerességgel felfrissülne.De ha megvan köztünk a kémia, bármi elképzelhető, de nincs kötelező szex.(én sem szeretem) Állmodozó férjek ne keressenek! Csak hölgyel vagyok hajlandó telefonon egyeztettni, amit levélben megírok.
Sziasztok!
Hölgyek közül valakinek lenne kedve találkozni csütörtökön vagy pénteken Pest vármegyén belül?
Hölgyek közül valakinek lenne kedve találkozni csütörtökön vagy pénteken Pest vármegyén belül?
Sziasztok, 32 eves sportos férfi vagyok, hölgyet keresek huncutkodni, teljesen rá bíznám magam, nem akarok tolakodó lenni, egy közös maszti is tökéletes lenne, nem vagyok nagyra vágyó
Sziasztok Párként párral adatlapunk alapján
Vagy szintén ott megjelöltek alapján szóló ffi
05.01 - 05.05 Zalakaros Boni hotel????
Vagy szintén ott megjelöltek alapján szóló ffi
05.01 - 05.05 Zalakaros Boni hotel????
ziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...lehet tapasztalatan is,szívesen beavatlak az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK
Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk biszex nőt, párt vagy pasit akár ma estére is. Leveled privátban várjuk Csak Budapestiek! Ági és Zoli
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Este éjjel valaki Szfvár és vagy környéke?
Kamionos vagy kíváncsi hetero pasi Kecskemét?
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
42/190/80 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos kapcsolathoz.
Szia sajnos a 33 évemmel ki estem a jelentkezésből.
(Ez egy válasz Turandot77 üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 29. vasárnap 21:43
Sziasztok!
Fiatal kanos fiúk kit érdekelne egy 50-es nagypopsis feleség minden jóra?
Lehettek haverok is ketten
Sziasztok!
Sziasztok, vas megyében ( kis utazás beleférM86/87 szomszédos megyékben is )keresek párt, akiket izgat ha szex közben egy néző jelen van ! Esetleg "manuálisan " besegítenek igény esetén mind két félnek! 50 éves szombathelyi ff vagyok
Sziasztok!
Ismerkednék Szekszárdi nyitott középkorú párral házaspárral a hölgy örömére kényeztetésére. Diszkréció adott és elvárt ha ismerkednél írj privátba!
Ismerkednék Szekszárdi nyitott középkorú párral házaspárral a hölgy örömére kényeztetésére. Diszkréció adott és elvárt ha ismerkednél írj privátba!
Sziasztok 33 éves kanos pasi vagyok. ha elég fiatal
(Ez egy válasz Turandot77 üzenetére (2026. 03. 29. vasárnap 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 29. vasárnap 06:55
Sziasztok!
50-es párként nyitnánk cuckold felé fiatalabb kanos pasival
Ismerkednénk. Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral. Alkalmi dolgok nem vonzanak, szeretnénk tartós kapcsolatot kialakítani. Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Sziasztok!
Kiváncsi kezdőként keresek diszkrét igényes aktív partnert.
Utazni sajnos nem tudok de Ózdon helyem akad akár ma este is (Ez egy válasz mmm48 üzenetére (2026. 03. 28. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 28. szombat 17:23
Kiváncsi kezdőként keresek diszkrét igényes aktív partnert.
Utazni sajnos nem tudok de Ózdon helyem akad akár ma este is (Ez egy válasz mmm48 üzenetére (2026. 03. 28. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
ma estere keresnek unatkozo fiatal holgyet, helyem van de utazni is tudok!
ma estere keresnek unatkozo fiatal holgyet, helyem van de utazni is tudok!
Sziasztok!
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat

laci0099

maped