Csinos cicis, lányos travi, ts vagy shemalet keresek minden jóra.
Nőt keresek popsi nyalásra, amit viszonoznák én is! Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Autóban és bárhol masztizó hölgynek besegítenék, akár nyelvvel is!
Nőt keresek popsi nyalásra, amit viszonoznák én is! Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Autóban és bárhol masztizó hölgynek besegítenék, akár nyelvvel is!
Belevaló fiatal lány vagy hölgyet keresek huncutkodni.
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdi középkorú nyitott párral házaspárral barátság extrákkal diszkrét tartós kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba köszi !
Ismerkednék Szekszárdi középkorú nyitott párral házaspárral barátság extrákkal diszkrét tartós kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba köszi !
Valaki nem szeretne ha egy fiatal biszex fiú leszopná?
(9 ker es környékén)
(9 ker es környékén)
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
Sziasztok lenne itt olyan fiatal hölgy vagy pàr akit izgatnak az idösebb tapasztalt pasik .szívesen kényeztetnêk a hölgyet
Telt,milett,duci nagymellű és természetes szörzetű fiatal lányt keresek rendszeres nyalásra kényeztetésre.Baranya
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!! Kukkolnék csak a környéken !!!!!!!!!!!!!!!!
Budapest, Pest)Olyan párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi játszik egymás farkával és szívesen aktív részese is lenne !
sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek Bp-en
Kamionos vagy kíváncsi hetero pasi Kecskemét?
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Adatlapom szerint is ismerkednék.
Tölem idősebb vagy fiatalabb az mindegy.
Élvezet a fontos.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom az üzenetet.
Köszönöm
Tölem idősebb vagy fiatalabb az mindegy.
Élvezet a fontos.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom az üzenetet.
Köszönöm
Intelligens hölgyet kényeztetnék Szabolcsban!
Helyem van de utazni is tudok!
Helyem van de utazni is tudok!
Fiatal párt keresünk szombatra.
41/190/81 férfi vagyok. Kaposváron ismerekdnék hölggyel titkos, szerepjátékos kapcsolathoz.
sziasztok hőlgyek ismerkedés beszélgetés titkoskapcsolat webcam vagy szerető bármiben benne vagyok.

laci0099

Júlia férje
Antinia