Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz és környéke...átlagos alkatú. Nőt,Lányt,Asszonyt,Feleséget a férje előtt,elhanyagolt Feleséget ORGAZMUSIG NYLNÁK autómban,vagy Nálad...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...Puszi a Hölgyeknek...Mai napon Budapest is jó....
Érett igényes hölgy kényeztető masszírozása Szabolcsban igényei szerint!
50+/186/100 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) mérettel..
Házaspárhoz is csatlakozom laza kalandokra.
Házaspárhoz is csatlakozom laza kalandokra.
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Kamionos vagy átutazó?
Írj
Kamionos vagy átutazó?
Írj
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!
fiatalok hol vagytok ?
fiatalok hol vagytok ?
sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek Bp-en, képek az adatlapomon!
fiatal pasikat kényeztetnék 35 alatti jöhet, imádoma roma srácok csokiját
Sziasztok! 70+-os hölggyel,párral ismerkednék,Pest,Heves,Szolnok megye.
Hölgyet hölgyeket, párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben. Írj a számodra, számotokra és izgalmas lenne egy leselkedő szempár, esetleg besegítenék.
Párokat, lányokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van! Írjatok bátran! Viber, WhatsApp, Google chat megoldható!
Párokat, lányokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van! Írjatok bátran! Viber, WhatsApp, Google chat megoldható!
párost keresek ahol a női tag szeret többek között franciázni pasival miközben párja dugja...hosszútávra keresnek harmadikat...
Sziasztok. Szívesen találkoznék Kecskeméti hölggyel, párral. Ha van elképzelés kérlek írj. Sok mindenre nyitott vagyok.
Sziasztok!
Orál kalandhoz keresek aktív pasit aki szívesen meglátogatna Ózdon akár most is.
Orál kalandhoz keresek aktív pasit aki szívesen meglátogatna Ózdon akár most is.
Esetleg Autós Dogging kedvelő hőlgy?
Esetleg Autós Dogging kedvelő hőlgy?
Szopató, és keményen kúró pasikat keresek, Érd-Bp. és környékén. Helyem van! Irjatok üzit!! Nem levelezni akarok, hanem szopni, nyelni, és baszatni...
Vasárnap Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok.
Pesten V. Szűk környékén Hölgy (pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
. Autós , természet Is , ebben a remek időben
Pesten V. Szűk környékén Hölgy (pár hetero alapon)1 laza kalandra Ma
. Autós , természet Is , ebben a remek időben
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Sziasztok!

laci0099