Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!!!! Privátba írj / fiatalok akik szeretik az idősebb pasikat írjatok !/
Sziasztok 24 éves szűz Femboy vagyok keresek Femboy kedvelő pasit pasikat idősebb korosztalybol szűzességem szeretném elvesziteni es apuci kicsi lánya lenni
Sziasztok
Kecskeméten szopnék
Helyem van
Kecskeméten szopnék
Helyem van
Keresek pasit: diszkrét kezimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Melós ruhások előnyben.
Újbuda
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Melós ruhások előnyben.
Újbuda
Sziasztok! Mátészalkán hölgy vagy pár ma délelőtt esetleg?
60 év feletti hölgyet vagy párt keresek szexkapcsolatra. Kecskemét és környéke.
Sziasztok újabb ismereteket szeretnék párokkal izgalmas élmény volt újra át élném nyitott párok jelentkezését várom
Sziasztok.
Érettebb hölgy társaságát vagy párok társaságát keresem alkalmi vagy hosszú távra.
Székesfehérvár és környékén. Helyem nincs de utazni tudok.
Érettebb hölgy társaságát vagy párok társaságát keresem alkalmi vagy hosszú távra.
Székesfehérvár és környékén. Helyem nincs de utazni tudok.
Gödöllőn sráccal találkoznék most.
Fiatal lányt nyalnék élvezésig, vagy amit szeretnél!
Gödöllőn srácot keresek közös hokira most.
Sziasztok nagy méretü ffi Délpest megye
Fiatal lányt nyalnék élvezésig, vagy amit szeretnék!
Sziasztok Nyiregyi 50
Éves férfi keresi heti egy talikra diszkrét hölgypartnerét kortól függetlenül
Éves férfi keresi heti egy talikra diszkrét hölgypartnerét kortól függetlenül
Sziasztok 50 feletti hölgyet vagy párt keresek Jászberény környékén
sziasztok, fiatalabb hölggyel ismerkednék Bp-en. 48 éves normális, hetero pasi vagyok
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Helyem van
Írj ha érdekel…
Helyem van
Írj ha érdekel…
Jóreggelt! Ma délelőtt Debrecenben hölgyet keresek, csak diszkréten!
Sziasztok !
Ismerkednék kedves nyitott valós középkorú párral házaspárral tartós tartalmas diszkrét kapcsolatra a hölgy kényeztetésére örömére. Van valaki aki ismerkedne és találkozni is akar ? Ha igen írj privátba!
Ismerkednék kedves nyitott valós középkorú párral házaspárral tartós tartalmas diszkrét kapcsolatra a hölgy kényeztetésére örömére. Van valaki aki ismerkedne és találkozni is akar ? Ha igen írj privátba!
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban,vagy Nálad,nálatok,férjed eĺőtt.Kedves,figyelmes,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...lehetsz tapasztalatan is,szívesen beavatlak,és bevezetlek az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK...

laci0099

geri_01