Sziasztok.Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén hölgy aki kalandozna?
Irjatok
(Ez egy válasz lacr5gtt üzenetére (tegnap 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:46
Sziasztok!
Holnap estére keresnenk a xv.keruletbe egy 30-50 közötti pasit aki szivesen ráverné a farkát a puncimra.Dagi feleség vahyok!!!!
Légy tiszta apolt tisztelettudó.Legyél férfias és határozott!
Holnap estére keresnenk a xv.keruletbe egy 30-50 közötti pasit aki szivesen ráverné a farkát a puncimra.Dagi feleség vahyok!!!!
Üdv! Jövöhèt hètfőn, kedden kènyeztetnèk! Igènyes nőt, kortól függetlenül ès akatól! Pàrhoz is csatlakoznèk! Ha van ilyen, kérem privâtot írjon!
Sziasztok!
Sziasztok.Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környéke.
Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Szia,mikor ès hol?
(Ez egy válasz Gergő937 üzenetére (tegnap 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:53
Sziasztok.
30 éves srác vagyok érettebb nőt vagy párt keresek.
Szeretem a hosszú előjátékot és imádok nyalni.
Ha felkeltettem érdeklődésed/teket akkor írjatok.
Sziasztok.
Sziasztok !
Van Szekszárdon valós diszkrét nyitott középkorú pár házaspár akik férfit keresnek a hölgy örömére kényeztetésére ? Írj privátba ha ismerkednétek!
Van Szekszárdon valós diszkrét nyitott középkorú pár házaspár akik férfit keresnek a hölgy örömére kényeztetésére ? Írj privátba ha ismerkednétek!
sziasztok, fiatalabb hölgyet kényeztetnék Bp-en. 48 éves normális, hetero pasi vagyok
Sziasztok 24 éves szűz Femboy vagyok keresek Femboy kedvelő pasit pasikat idősebb korosztalybol szűzességem szeretném elvesziteni es apuci kicsi lánya lenni Irjatok akar asszonyok hölgyek is
Sziasztok 24 éves szűz Femboy vagyok keresek Femboy kedvelő pasit pasikat idősebb korosztalybol szűzességem szeretném elvesziteni es apuci kicsi lánya lenni Irjatok akar asszonyok hölgyek is
Sziasztok.Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környéke.
Sziasztok. Ma esit randira egy kedves hölgy, pár? Kecskemét és kkr
Sziasztok ma 7 ora körül nagy méretü ffi aki találkozna Délpestmegye?
Sziasztok 25 éves heteroflexibilis vagyok.
BP mellet lakok,kocsim van szóval utazni tudok.
Leginkább nők vagy párok érdekelnek.
Szívesen kipróbálnám magam párral vagy többesben.
Remélem itt találok majd partnert/partnereket.
BP mellet lakok,kocsim van szóval utazni tudok.
Leginkább nők vagy párok érdekelnek.
Szívesen kipróbálnám magam párral vagy többesben.
Remélem itt találok majd partnert/partnereket.
Sziasztok, főként Szolnok környékén keresnék lányt / párt (22/F)
Most dun bevallalos hölgy v pár aki kalandozna? Bp
Sziasztok
Kecskeméten szopnék
Kíváncsi hetero pasi?
Kecskeméten szopnék
Kíváncsi hetero pasi?
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok!
Keresek olyan hölgyet aki kimondottan élvezne egy kényeztető masszázst orális kényeztetéssel!
Ha szeretnéd hogy párod is ott legyen nem probléma!
Helyem van! Higiénia és diszkréció adott és elvárt!
Keresek olyan hölgyet aki kimondottan élvezne egy kényeztető masszázst orális kényeztetéssel!
Ha szeretnéd hogy párod is ott legyen nem probléma!
Helyem van! Higiénia és diszkréció adott és elvárt!

laci0099