Nyáregyháza , Monor környékén esetleg valaki ? 29 éves magára igény pasi vagyok
Sziasztok!
Mai napra keresek aktív bikát orál kaladra Ózdon helyem van sajna utazni nem tudok.
Mai napra keresek aktív bikát orál kaladra Ózdon helyem van sajna utazni nem tudok.
Nyáregyháza , Monor környékén esetleg valaki ?
Sziasztok!
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok.Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környéke.
Sziasztok!
Hölgyel, párral taliznék ma budapesten.
Fiatal, kis tapasztalattal rendelkező sub fiú vagyok.
Hölgyel, párral taliznék ma budapesten.
Fiatal, kis tapasztalattal rendelkező sub fiú vagyok.
Sziasztok!
24 éves vagyok nyitott vagyok mindenre erdekel az anya fia szerepjáték is párokhiz csatlakoznék nyitott vagyok mindenre
24 éves vagyok nyitott vagyok mindenre erdekel az anya fia szerepjáték is párokhiz csatlakoznék nyitott vagyok mindenre
Sziasztok !
Kedves nyitott valós középkorú párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon laza de tartós diszkrét kapcsolatra természetesen a hölgy örömére kényeztetésére . Van olyan komoly pár házaspár akik ismerkednének ? Választ privátba várom köszi!
Kedves nyitott valós középkorú párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon laza de tartós diszkrét kapcsolatra természetesen a hölgy örömére kényeztetésére . Van olyan komoly pár házaspár akik ismerkednének ? Választ privátba várom köszi!
Sziasztok!
Sziasztok!
Holnap este hölgy vagy pár társasága lennék.
Van már kis tapasztalatom párokkal, többit privátban.
Puszi
Holnap este hölgy vagy pár társasága lennék.
Van már kis tapasztalatom párokkal, többit privátban.
Puszi
Ma dun 14 óra körül kalandoznek nagyobb mérettel.Hölgy v pár? Kukkolas is érdekel..
Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten.
Helyem van ma.
Éjszaka is.
Helyem van ma.
Éjszaka is.
Igènyes, èrett nőket keresek, veszprèm vagy a megyéből! De pàrokhoz is csatlakoznèk! Ha van ilyen, írjon privàtot!
55 körüli vékony alkatú hölgy partnert keresek Kecskeméten.
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben! /bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg ,fiatalos külsővel ,egyedülálló-független ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex ,pervi dolgok : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj!!Fiatal párok a kedvenceim amúgy
Sziasztok nagy méretü ffi keresünk ma estére autós kalandra.
Írtam nektek privátban..
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (2026. 05. 20. szerda 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 20. szerda 18:01
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit írjatok priviben küldünk elérhetőséget
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit írjatok priviben küldünk elérhetőséget

laci0099

Kyara