Normális, intelligens férfiként keresek lányt, vagy párt havi 1-2 találkozásra. Én szívesen beszélgetek is, nem kizárólag a nettó szex érdekel. Nyitott, mosolygós emberek társaságát szeretem, Szexben a kényeztetős, érzéki szex híve vagyok, nagyon szeretek adni és látni ha neked jót tudok okozni.
Szívesen venném ha írnál. Válaszolni fogok.
Szívesen venném ha írnál. Válaszolni fogok.
Téged vagy Titeket is vonz a nagyobb korkülönbség ?
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban,vagy Nálad,nálatok,férjed eĺőtt.Kedves,figyelmes,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...lehetsz tapasztalatan is,szívesen beavatlak,és bevezetlek az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK...
Sziasztok.
30 eves normal alkatu urkent part keresek ismerkedes celjabol hetero alapon.
40- es korosztaly leveleit is szivesen fogadom. Cicis , enyhen telt alkat lenne a legidalisabb holgy szamomra.
Helyileg Pest megye, Budapest, esetleg Komarom megye volna tavolsagugyileg a legmegfelelobb.
30 eves normal alkatu urkent part keresek ismerkedes celjabol hetero alapon.
40- es korosztaly leveleit is szivesen fogadom. Cicis , enyhen telt alkat lenne a legidalisabb holgy szamomra.
Helyileg Pest megye, Budapest, esetleg Komarom megye volna tavolsagugyileg a legmegfelelobb.
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Sziasztok!
Budapest /reptér környékén pár vagy hölgy ma este?
Budapest /reptér környékén pár vagy hölgy ma este?
Sziasztok.
Hölgy (egyedülálló-barátnő-feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén?
Hölgy (egyedülálló-barátnő-feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén?
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit vagy Kiskunfélegyházán
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdon kedves nyitott valós középkorú vagy idősebb párral házaspárral laza de tartós diszkrét tartalmas kapcsolatra a hölgy örömére kellemes kényeztetésére. Ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba köszi !
Ismerkednék Szekszárdon kedves nyitott valós középkorú vagy idősebb párral házaspárral laza de tartós diszkrét tartalmas kapcsolatra a hölgy örömére kellemes kényeztetésére. Ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba köszi !
Gödöllő - Vác vonalon szopna valaki autóban? Nagyon hálás lennék egy finom Női szájnak, esetleg csajos, nőies pasinak, vagy bi párnak
Sziasztok kedves Pàrok!
Egy fiatal kedves vicces potens pasi csatlakozna hozzátok ha szeretnétek.
Kérlek írjatok üzenetet ha ismerkedhetnek!
Szép napot!
Üzenet módosítása
Egy fiatal kedves vicces potens pasi csatlakozna hozzátok ha szeretnétek.
Kérlek írjatok üzenetet ha ismerkedhetnek!
Szép napot!
Üzenet módosítása
Sziasztok!
A mai napra keresnék szopatni vágyó pasit.
Irányíts, tanínts meg torokra venni.
Ózdon megtalálsz helyem van.
A mai napra keresnék szopatni vágyó pasit.
Irányíts, tanínts meg torokra venni.
Ózdon megtalálsz helyem van.
A partnerünk vissza lépet igy Május 31. Székesfehérvára Vasárnapra délután 5órátol 7ig keresünk 1 pasit vagy nőt hármasra. Fogadni tudunk.
Szia,, fiatalokat keresek akik a kicsi farkamat szopnák.
Sziasztok !! Monor környéken hölgy partnert keresek !! Ha van egyátalán a közelben valaki
Sziasztok.Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környéke
Ma este idosebb par aki szeretne egy fiatal sracot ??
Sziasztok! Ma szeged Kiskunhalas baja vonalon keresem partnerem
Sziasztok! Holnap délután kinézünk Rovinjba a swinger beachre. Van még 2hely a kocsiban
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!

laci0099

2in1.
Lucy 3