Sziasztok!
A mai napra keresnék szopatni vágyó pasit.
Irányíts, tanínts meg torokra venni.
Ózdon megtalálsz helyem van.
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
50+ párral ismerkednék,barátkoznék.Akár házibarát is lennék!Keressetek üzenetben,ha mertek!
Sziasztok!
60+ alárendelt, irányítható férfit keresek a párom kényeztetésére
50 éves, határozott férfi vagyok. A párom egy rendkívül csinos, szexi és magára maximálisan igényes 30-as nő. Egy exkluzív meglepetéssel készülök a számára, amelyhez keresem a megfelelő harmadik felet.
Olyan 60 év feletti, abszolút diszkrét, tiszta és ápolt férfit keresek, aki kész teljes mértékben alárendelni magát az utasításaimnak. A feladatod a párom orális kényeztetése lesz az én szigorú irányításom és jelenlétem mellett.
Fontos, hogy szófogadó, tisztelettudó és jól irányítható legyél, aki pontosan azt és úgy teszi, ahogy instruálom. Ha képes vagy felelősségteljesen és fegyelmezetten kezelni ezt a szituációt, várjuk leveledet. A jelentkezésnél teljes alakos és intim fotó mellékelése alapfeltétel! E-mailcímet ahova fotókat majd küldheted, ha írsz megadom válaszban.
50 éves, határozott férfi vagyok. A párom egy rendkívül csinos, szexi és magára maximálisan igényes 30-as nő. Egy exkluzív meglepetéssel készülök a számára, amelyhez keresem a megfelelő harmadik felet.
Olyan 60 év feletti, abszolút diszkrét, tiszta és ápolt férfit keresek, aki kész teljes mértékben alárendelni magát az utasításaimnak. A feladatod a párom orális kényeztetése lesz az én szigorú irányításom és jelenlétem mellett.
Fontos, hogy szófogadó, tisztelettudó és jól irányítható legyél, aki pontosan azt és úgy teszi, ahogy instruálom. Ha képes vagy felelősségteljesen és fegyelmezetten kezelni ezt a szituációt, várjuk leveledet. A jelentkezésnél teljes alakos és intim fotó mellékelése alapfeltétel! E-mailcímet ahova fotókat majd küldheted, ha írsz megadom válaszban.
Fiatal vékony szexmániás lánynak lennék mentora!
Most reggel ki szopatna a faszat teljes diszkréció mellett nálad Pesten meglátogat alak írj apolt fiatalos vagyok
Sziasztok.
Hölgy (egyedülálló-barátnő-feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén?
Hölgy (egyedülálló-barátnő-feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén?
Sziasztok!Szegedi párként keresünk lány partnert mindkettőnk örömére!
Apakomplexusos szexiimadó hölgyet mentorálnék!
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Szívesen vagyok lánnyal, nővel és asszonnyal. Perverzió előny
34 vagyok, 40-50 es elhanyagolt nőt kényeztetnék
50 +os roma pasi vagyok 18_25 éves korig keresek csajt párt molett BBW is imádom a husis csajokat akár eggyoldalu kényeztetés részedre bp
Sziasztok! 65+-os biszex párt keresek.....
Dél Pesten biszex Párt keresek !!
Sziasztok! 21 éves Pest megyei szűz srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon.
Sziasztok! Érett nővel vagy párral ismerkednék!
Sziasztok. 45éves, igényes, fiatalos, egyedülálló pasi, fiatal lányt kényeztetne. Győr. Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát.
Sziasztok.
Hölgy (egyedülálló-barátnő-feleség) kalandozna?
Hölgy (egyedülálló-barátnő-feleség) kalandozna?

laci0099

nina100
Anita Queen