Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Sziaasztok, fiatal srác érett hölgyet keres, minden jóra
Érett hölgyet kényeztetnek masszíroznék igényei szerint!
Szabolcsban helyem van! Diszkréció adott és elvárt!diszkréció
Szabolcsban helyem van! Diszkréció adott és elvárt!diszkréció
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
50-60+ párral ismerkednék komolyan!Normális odaadó pasi vagyok!
41 éves egyedülálló férfiként, 30-as külsővel és 20as energiákkal ismerkednék egy érett, egyedülálló, hasonló mély kapcsolódást kedvelő Nővel tartós kapcsolat, barátságot kialakítva. Egyedül élek, mobilis vagyok saját autóval. Akár nyári közös nyaralásra is
Horvátországba is tervezek leugrani
Írj üzenetet és beszéljünk, minden kiderül
EQ-IQ-önismeret és tudd hogy mit akarsz
Horvátországba is tervezek leugrani
Írj üzenetet és beszéljünk, minden kiderül
EQ-IQ-önismeret és tudd hogy mit akarsz
Sziasztok. 45éves magára adó, diszkrét férfi, fiatal lányt kényeztetne. Szeresd a szexi fehérneműt, combfix. Győr
Fiatal pár vagy idősebb pár jelentkezését várnánk!
Sziasztok !
Nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba !
Nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba !
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU bi is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy gruppen szex , Gang -bang szex , minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös -nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!
Most Pesten nálad szopnek szopatnek teljes diszkréció mellett felmegyek jól leszoplak és eljovok élvez nem bánod meg írj jófej laza ápolt pali vagyok
Érett(50+) hölgyeket keresek kölcsönös örömszerzés céljából!Sok mindenre nyitott vagyok!36 178/85 férfi
Akár támogatással is!
Akár támogatással is!
Szia!Én nagyon kíváncsi lettem
(Ez egy válasz Turandot77 üzenetére (2026. 04. 19. vasárnap 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 19. vasárnap 12:03
Sziasztok!
Fiatal kandúr van max 28-évesig?
Akit izgatna egy 50-es teltebb nagypopsis feleség?
Mutatnék képeket érdekelne a véleményed
Fiatal kandúr van max 28-évesig?
Akit izgatna egy 50-es teltebb nagypopsis feleség?
Mutatnék képeket érdekelne a véleményed
Sziasztok.Hölgy (Egyedülálló-Barátnő-Feleség) partnerem nyalnám-kényeztetném.
sziasztok, fiatalabb hölgyet kényeztetnék, 48 éves budapesti hetero pasi vagyok
Fiatal szexmániás biszex párt hölgyet pasit fogadnék most!
Kedves budapesti hölggyel ismerkednék az adatlapom alapján, legyen csodaszép esténk
Holnap diszkrét cumi Pesten nálad irj kívánom hogy leszopjalak nem fogsz csalódni nagyon jó szopok teljes diszkréció mellett dőlj hátra néz filmet közbe olajos fasz mászás szopassl kombinalva 50 fiatalos nagyon ápolt pali vagyok csak
42 elég fiatal vagy fiatalabb kell?
(Ez egy válasz Magdi1960 üzenetére (2026. 06. 13. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 13. szombat 10:40
Fiatal srácokat keresek szerepjátèkos szexre. Előny ha szeretsz punciba èlvezni

laci0099