Fiatal párokkal ismerkednénk
Fiatal 18-30 lányt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra
Vagy max 50kg 30-55éves nőt
Vagy max 50kg 30-55éves nőt
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Főleg kis mellű hölgy lenne az ideális... Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
60+ - os partnert keresek (hölgy, vagy aktív /uni férfi személyében)
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Sziasztok! Házibarátot keresünk ma éjszakára Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
18 tól 30 évesig srác?
Adatlapunk alapján ismerkednénk
Pussz
Pussz
Sziasztok! Házibarátot keresünk ma éjszakára Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
Fiatal duskeblű lányt keresek,telt molett duci előny.Pécs
Fiatal 18-30 lányt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra
Sziasztok! Házibarátot keresünk már ma akár éjszakára is Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
Két fiatal dúskeblű lányt keresek, mindenki-mindenkivel, perverzió előny!
Fiatal nőt vagy párt keresek, akik szeretig a 40-es férfiakat. Utazni tudok. Privátban elértek, ha az adatlapom alapján tetszem.
Sziasztok! Fehérgyarmat-Mátészalka-Nyírbátor környéken keresek hölgyet ma délelőtt diszkrét kalandra!
Sziasztok! 24 vagyok fejérmegyébe keresek partnert! Keress bátran a többi majd alakul!
Holnap (péntek) este/éjjel kalandoznék nővel, párral!
Siófok-Kaposvár-Pécs környékén.
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Siófok-Kaposvár-Pécs környékén.
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!!
42/190/81 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos kapcsolathoz 40-65év között.

laci0099

Ha-lo001