Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! Perverz -Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !////
Fiatal lányt keresek kellemes együttlétre.
Kecskeméten fiatal nőt keresek szexre aki szereti az idősebb pasit!
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra
Vagy max 55kg 30-65éves nőt
18-22 közötti sráccal ismerkednénk a hölgy örömére. Helyünk van.
Sziasztok!
Diszkrét, fiatalos férfiként keresek nyitott pàrt akàr mindkét felet is kényeztetem. A mai naptól(13.-a) egész héten tudok fogadni a nap bármely szakàban. Még éjjel is.
Diszkrét, fiatalos férfiként keresek nyitott pàrt akàr mindkét felet is kényeztetem. A mai naptól(13.-a) egész héten tudok fogadni a nap bármely szakàban. Még éjjel is.
Sziasztok! Debrecenben keresek hölgyet ma délelőtt. Csak diszkréten
Sziasztok !
Kedves nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon a Hölgy örömére kellemes kényeztetéséhez. Ha szereted a kényeztetést és ismerkednél írj privátba!
Kedves nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon a Hölgy örömére kellemes kényeztetéséhez. Ha szereted a kényeztetést és ismerkednél írj privátba!
42/190/80 férfi vagyok. Kaposváron keresek hölgyet titkos titkos kapcsolathoz.
30 alatti csajjal, párral ismerkednék Érd, Gyál környékén
Holnap esti Bukake party hoz keresünk fiatal potens pasikat, esetleg part, bi is ok! Fotos elérhetoseggel. A sok levél miatt csak annak válasz akivel tervezünk valamit.
Nőt, lányt keresek popsi nyalásra, amit viszonoznák én is! Kevés dologra mondok nemet. Perverzió előny, de nem feltétel!
Sziasztok !! Ma éjszaka valaki mi fiatal pár vagyunk 28/20 Jesolo
Adatlapunk leírása alapján ismerkednénk ...
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok!
Mai napra keresünk egy pasit normál 3-as vagy cuckoldra! Sajnos akivel meg volt beszélve lemondta! Bp 3.ker helyünk van!
Mai napra keresünk egy pasit normál 3-as vagy cuckoldra! Sajnos akivel meg volt beszélve lemondta! Bp 3.ker helyünk van!
Fiatal 18-30 lányt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra

laci0099

Kia Winston