Sziasztok! Hölggyel ismerkednék
Adatlap olvasása után.....
Párokkal és Pasikkal barátkoznánk
Párokkal és Pasikkal barátkoznánk
Sziasztok tetoválót keresnénk! Fiatal 28Eves Lánynak!
Dél Pesten biszex Párt keresek !!
Sziasztok! Fiatalabb párt vagy hölgyet keresek az adatlapom szerint.
Sziasztok, Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen látnák párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül vagy szívesen utaznék. További információk privát üzenetben. Utóirat imádok nyalni és örömet okozni.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 17/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a höly örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Szia
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Fiatal telt molett nagy mellű lányt keresnék.Baranya
Jó napot mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Amennyiben elolvastad és szimpatikus akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm a figyelmet.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Amennyiben elolvastad és szimpatikus akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm a figyelmet.
Sziasztok!
Fiatal, fiatalos pàrral ismerkednék az adatlapom szerint.
Fiatal, fiatalos pàrral ismerkednék az adatlapom szerint.
Akadna , de intelligensebb megszólitással talan nagyobb sikered lenne
Nalunk biztos! (Ez egy válasz Ruben669 üzenetére (2026. 07. 14. kedd 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 14. kedd 14:05
Nalunk biztos! (Ez egy válasz Ruben669 üzenetére (2026. 07. 14. kedd 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgatnak az eretteb hölgyek es szivesen nyalok es baszok kemenyen akadna esetleg valaki ?
Izgatnak az eretteb hölgyek es szivesen nyalok es baszok kemenyen akadna esetleg valaki ?
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! Perverz -Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !////
Fiatal lányt keresek kellemes együttlétre.
Kecskeméten fiatal nőt keresek szexre aki szereti az idősebb pasit!

laci0099

stellike