Gödöllőnél srácot vagy lányt keresek cumira, valaki?
Hantás a kis fotelrecskás
(Ez egy válasz puncika21 üzenetére (ma 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Ismerkednék barátkoznék Szekszárdon valós nyitott 50+ os párral házaspárral barátság extrákkal kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba!
Ismerkednék barátkoznék Szekszárdon valós nyitott 50+ os párral házaspárral barátság extrákkal kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba!
Most Balatonberényi nudin?
Lány esetleg pár?????
Lány esetleg pár?????
Üdv.
Érett Szabolcs - Hajdú megyei hölgyet meglátogatnék otthonában és kedvére kényeztetném.
30-as ápolt diszkrét srác vagyok!
Érett Szabolcs - Hajdú megyei hölgyet meglátogatnék otthonában és kedvére kényeztetném.
30-as ápolt diszkrét srác vagyok!
20 éves cigány lány ismerkedne idosel is
Sziasztok
Budajenő+15-20km Hölgyet nyalnék kényeztetnék
Budajenő+15-20km Hölgyet nyalnék kényeztetnék
Sziasztok!
Hellyel rendelkező kezdő bi srác keresne aktív partnert orál kalandra Ózdon.
Sziasztok van itt pár, lány Balatonberényi nudista kempingbe???
18-65-ig keresek hölgy társaságot Zalaegerszeg és környékén. Nyugodtan írj rám
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok
Fiatal 18-30 hölgyet-párt,vagy 30-65 éves hölgyet keresek állandó sex kapcsolatra.
Fiatal 18-30 hölgyet-párt,vagy 30-65 éves hölgyet keresek állandó sex kapcsolatra.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom! (Annyira felesleges de még próbálkozom...)
Sziasztok! Augusztus 29-re keresek hölgyet párt egész estés vadkalandra
Érett pasi kedvelő vagy próbáló fiatal nyitott hölggyel (esetleg ilyen hölgytagú párral ) ismerkednék személyes élményekhez.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Sziasztok
Sziasztok!
Fiatal, fiatalos, diszkrét, nagyon àpolt hölgyet, pàrt keresek ma estére, de màs alkalom is jó. Hàlàs lennék. Helyem van.
Fiatal, fiatalos, diszkrét, nagyon àpolt hölgyet, pàrt keresek ma estére, de màs alkalom is jó. Hàlàs lennék. Helyem van.
Sziasztok!

laci0099

Pavlina H